Scene incredibile la un concert al artistei Cardi B: după ce a fost stropită din public, a aruncat microfonul VIDEO

Scene incredibile la un concert al artistei Cardi B: după ce a fost stropită din public, a aruncat microfonul VIDEO

O persoană care asista la un concert al cântăreţei Cardi B a împroşcat cu lichid în direcţia ei, iar artista nu a ezitat. Ea a răspuns de pe scenă aruncând cu microfonul în spectatoare, conform înregistrărilor video care au circulat duminică pe reţelele sociale, relatează AFP.

Cardi B FOTO Profimedia

Cântăreaţa americană este cea mai recentă artistă vizată de obiecte aruncate din public. Recent, Bebe Rexha a fost lovită în faţă cu un telefon mobil la New York, în timp ce o altă persoană a aruncat o pungă care conţinea cenuşa mamei sale pe scena pe care Pink cânta la Londra, potrivit mai multor relatări din presă.

Sâmbătă, Cardi B cânta la Las Vegas când o persoană din public, aparent o femeie, a aruncat în direcţia ei conţinutul unui pahar.

Vizibil şocată, însă doar pentru o fracţiune de secundă, cântăreaţa rap a răspuns aruncând la rândul său cu microfonul în acea persoană, în timp ce membrii echipei sale de securitate se îndreptau spre public.

image

Pe reţeaua Twitter, redenumită "X", mulţi internauţi au lăudat reacţia lui Cardi B, unii susţinând că este timpul ca artiştii să reacţioneze la obiectele aruncate din public, care îi vizează.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat