Scene neverosimile la Ploiești. Un fan a sărit în teren să-l bată pe antrenorul Petrolului

Scene neverosimile la Ploiești. Un fan a sărit în teren să-l bată pe antrenorul Petrolului

Petrolul a trecut pe lângă victorie în derby-ul cu Rapid, încheind 0-0 un meci pe care l-a dominat în totalitate dar pe care l-a jucat aproape pe tot parcursul în superioritate numerică, Borza fiind eliminat de la oaspeți în minutul 6.

Florin Pârvu, antrenorul Petrolului Ploiești. Foto Observatorul prahovean

La finalul întâlnirii cu Rapid, Florin Pârvu, antrenorul „lupilor”, a fost implicat într-o contră cu suporterii. După fluierul arbitrului, mulți suporteri ai gazdelor l-au admonestat pe antrenorul celor de la Petrolul, Pârvu a răspuns, iar un ultras a sărit pe gazon , venind amenințător în direcția lui. Forțele de ordine au intervenit prompt și l-au luat pe sus pe suporterul ploieștean.

Hate mare la Ploiești

„Nu se poate! Vreau să vă spun că avem jucători care fac sacrificii foarte mari. Cu toții facem sacrificii mari, muncim foarte mult în condiții grele. De la începutul jocului să vină cineva și să fie împotriva echipei... e rea intenție! Să fie această răutate e deja prea mult . Deja e răutate și nu e primul meci. E ceva intenționat, nu mai ține de joc! Dar acum suntem echilibrați, liniștiți”, a declarat Florin Pârvu la Prima TV.

Antrenorul lui Petrolul, echipă care se află în zona play-off-ului din Superliga, a reluat subiectul și în timpul conferinței de presă: „Este o stare la Ploiești. Nu aștept ca cineva să mă ridice în slăvi, dar sunt aceleași persoane care vin cu hate la stadion. Am jucători eroi! Nu se aștepta nimeni să fim pe această poziție, ce vorbim? Aș vrea, nu răbdare, dar lumea să fie mai înțelegătoare. La adresa mea e o stare de hate!".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene