Scene sfâșietoare la Crevedia. Câinele soților uciși de explozie încă își așteaptă stăpânii. Stă trist zi și noapte VIDEO

Scene sfâșietoare la Crevedia. Câinele soților uciși de explozie încă își așteaptă stăpânii. Stă trist zi și noapte VIDEO

La aproape 2 săptămâni de la exploziile devastatoare din stația GPL, viața la Crevedia continuă printre ruine. În locuința soților uciși în teribila tragedie-el răpus de infract, ea-arsă aproape în întregime, un cățel trist îi așteaptă să se întoarcă acasă.

Câinele celor 2 soți nu a părăsit gospodăria devastată de explozii FOTO Captură video Digi 24

Printre mormane de moloz, la una dintre casele distruse de explozii, unde a rămas un singur suflet, sunt scene sfâșietoare, anunță Digi 24 . Câinele celor doi soți care au murit în urma exploziilor nu a plecat de acasă. Stăpânii săi însă nu se vor mai întoarce vreodată. Bărbatul a făcut infarct și a căzut secerat când și-a văzut soția arsă de explozie. Femeia, rănită extrem de grav, a agonizat câteva ore la spital. Vecinii celor doi au povestit că patrupedul nu se mișcă de lângă fotografiile celor doi și pare că îi așteaptă zi și noapte.

Containere de locuit, puse la dispoziția unor familii afectate de explozia de la Crevedia

Mai multe containere de locuit vor fi puse la dispoziţia familiilor ale căror locuinţe au fost afectate de exploziile produse la staţia GPL de la Crevedia , a decis, joi, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa.

CJSU a adoptat o hotărâre în acest sens, ca urmare a unei adrese a Primăriei Crevedia privind solicitarea de sprijin a familiilor afectate de evenimentul din data de 26 august prin oferirea unor containere de locuit.

Conform documentului, Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale va pune la dispoziţie cinci containere - construcţii uşoare din elemente modulate , pentru cazare temporară, cu dotările aferente (paturi, saltele, aerotermă, aragaz şi butelie etc) şi alte patru containere construcţii uşoare din elemente modulate de tip grup sanitar.

Patronii de la Crevedia, arestați 30 de zile

Judecătoria Sectorului 5 a decis, miercuri, 6 septembrie, plasarea sub arest preventiv pentru 30 de zile a celor doi patroni ai firmei Flagas de la Crevedia, Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă. Aceștia au depus contestație, potrivit avocatului lor.

Procurorii au cerut arestarea lui Ionuț Doldurea (fiul primarului din Caracal) și a lui Cosmin Stângă, patronii firmei ce deține stația GPL din Crevedia, fiind cercetați pentru distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

"În referatul cu propunere de luare a măsurii arestării preventive s-a reținut că cei doi inculpați, pe o perioadă îndelungată de timp, de cel puțin 3 ani, în mod sistematic, au promovat în cadrul societății o politică de funcționare grefată pe încălcarea repetată a dispozițiilor legale privind derularea operațiunilor de alimentare, transport, transvazare și depozitare cu combustibil GPL. Toate aceste operațiuni au fost efectuate în scop pecuniar, în pofida deciziilor de ordin administrativ aplicate de autoritățile publice cu atribuții de supraveghere și control în materie și abdicând de la normele elementare ce se impuneau a fi respectate în desfășurarea acestei activități", precizează procurorii, într-un comunicat de presă.

În urma exploziilor devastatoare de la stația GPL, 5 persoane au decedat și alte peste 50 au fost rănite.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?