Scene ȘOCANTE la Antena 3! I-au filmat telefonul unei invitate și Gâdea a citit mesajele pe post!

Scene ȘOCANTE la Antena 3! I-au filmat telefonul unei invitate și Gâdea a citit mesajele pe post!

Scene șocante la Antena 3! I-au filmat telefonul unei invitate și Gâdea a citit mesajele pe post! 

Antena 3 i-a "dedicat" lui George Soros o noua emisiune. Printre invitati (ce-o fi fost in capul ei?!) liberala Hildegard Brandl. Momentele jenante au continuat pe tot parcursul emisiunii cu jignirile primitive ale lui Codrin Stefanescu, secondat bine de Ciuvica, cu agresiunea Oanei Stancu sau cu ironiile si atacurile "moderatorului" Gadea.

Culmea jigodismului a fost atinsa atunci cand Mihai Gadea a avertizat-o pe Brandl ca platoul este filmat din mai multe unghiuri asa ca stiu si ce conversatii avea in acel moment pe propriul telefon. Mai mult, Gadea a dat citire la cateva mesaje private si a intrebat-o pe senatoarea liberala daca vorbeste ea in emisiune sau ii da altcineva ordine. "Incredibil ce nenerociti sunt astia", a citat Gadea, iar Hildegard a replicat ca asta i-au scris oamenii care urmaresc emisiunea. 

"Doamna Brandl, nu știu dacă în seara aceasta vorbim cu dumneavoastră sau cu cine vă scrie în telefon. Pentru că suntem în platou, putem fi filmați în toate felurile. Dumneavoastră purtați niște discuții cu anumite persoane despre invitații noștri. Sunt niște discuții oribile: 'ce cretin!', 'e așa scârbos!', 'fără cuvinte'. Întrebarea mea este dacă vorbiți dumneavoastră sau vorbește altcineva prin gura dumneavoastră? Pentru că tot ce scrie aici, în mesaje, dumneavoastră doar repetați ca un disc", a zis Mihai Gâdea

Brandl a mai produs stupoare in studio si secunde de tacere atunci cand, in plin asalt impotriva lui "Soros", a aratat o poza facuta de Calin Popescu Tariceanu cu magnatul american.

Gadea tocmai prezenta triumfator ca evenimentul de la Parlamentul European dedicat luptei anticoruptie din Romania si Ucraina, unde a fost invitata si Codruta Kovesi, evenimentul a fost organizat de Rebecca Harms, un europarlamentar din Germania, care apare pe o lista de politicieni care il considera ca aliat pe Soros.

Vedeți mai jos cum a titrat o vuvuzea din grup despre cele întâmplate...






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”