Scene terifiante în Deșertul Mojave: au fost găsite 6 cadavre ciuruite de gloanțe. Imaginile par desprinse dintr-un film de groază VIDEO

Scene terifiante în Deșertul Mojave: au fost găsite 6 cadavre ciuruite de gloanțe. Imaginile par desprinse dintr-un film de groază VIDEO

Șase cadavre ciuruite de gloanțe au fost descoperite în deșertul Mojave, joi dimineață, în deșertul Californiei. Imaginile înspăimântătoare par desprinse dintr-un film de groază. La locul crimei au fost găsite și două mașini abandonate - un SUV albastru și o dubă albă.

Poliția caută informații cu privire la crime și până acum nu a făcut publice informații despre victime, relatează Sky News.

Poliția a descoperit 6 cadavre în deșertul Mojave FOTO Captură video

Șase persoane au fost găsite decedate în deșertul Mojave din sudul Californiei, într-o scenă care amintește de filmul "No Country For Old Men".

Poliția investighează cine se află în spatele crimelor, după ce trei trupuri au fost găsite împrăștiate într-o zonă pustie din deșert, potrivit Departamentului șerifului din comitatul San Bernardino.

Ofițerii care au răspuns la un apel au descoperit cadavrele marți seară într-o zonă izolată din deșert, în afara autostrăzii 395. Zona se află în apropiere de El Mirage, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de Los Angeles, a declarat presei purtătorul de cuvânt al șerifului, Mara Rodriguez. Până în prezent, nicio informație despre persoanele decedate nu a fost făcută publică.

Corpuri pline de sînge și cartușe în jurul lor

Oficialii au declarat că nu au fost încă stabilite cauza și modul în care a avut loc decesul, dar Victor Valley News Group a relatat că victimele au fost împușcate.

Inițial au fost raportate cinci cadavre, dar șeriful a declarat că rămășițele unei a șasea victime au fost găsite ulterior.

Postul de televiziune din Los Angeles, KTLA-TV, a declarat că imaginile aeriene de la fața locului au arătat mai multe corpuri pline de sânge, cu zeci de indicatoare de probe și cartușe în jurul lor.

Conform wikipedia.org , deșertul Mojave este situat la altitudine înaltă, majoritatea suprafeței deșertului aflându-se între 1000 m și 1800 m altitudine. În deșertul Mojave se află cel mai coborăt punct din emisfera vestică, Death Valley, cu o adâncime de 82 m sub nivelul mării. În nord-vestul deșertului se află masivul Tehachapi, iar la sudul său, orașul San Bernadino.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat