Schi alpin: Elveţianca Lara Gut-Behrami a câştigat coborârea de la Zauchensee

Schi alpin: Elveţianca Lara Gut-Behrami a câştigat coborârea de la Zauchensee

Elveţianca Lara Gut-Behrami a câştigat sâmbătă coborârea din staţiunea austriacă Zauchensee, din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin, fiind urmată pe podium de Kira Weidle (Germania) şi Ramona Siebenhofer (Austria), după căzătura suferită de marea favorită, italianca Sofia Goggia, transmite AFP.

Căzătura suferită de Sofia Goggia, care a reuşit cinci victorii în această iarnă în circuitul mondial, nu a părut una prea gravă pentru italiancă.

Lara Gut-Behrami, la a 34-a victorie în Cupa Mondială, a fost cronometrată în 1 min 45 sec 78/100, fiind mai rapidă cu 10/100 decât Kira Weidle şi cu 44/100 decât Ramona Siebenhofer.

Românca Ania Caill, la primul său concurs de Cupă Mondială din acest sezon, s-a clasat pe locul 43 (ultimul), din 48 de concurente, la 4 sec 23/100 de învingătoare.

În clasamentul general al Cupei Mondiale, americanca Mikaela Shiffrin, care nu participat la această coborâre, rămâne pe primul loc, cu 966 de puncte. Pe locul 2 este slovaca Petra Vlhova, doar pe poziţia a 26-a în proba de sâmbătă, pe locul 3 fiind Goggia.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”