Schimb de focuri în California, soldat cu un mort și șapte răniți. Este al treilea incident în ultimele trei zile

Schimb de focuri în California, soldat cu un mort și șapte răniți. Este al treilea incident în ultimele trei zile

Un nou schimb de focuri a avut loc în California. O persoană a murit și alte șapte au fost rănite în Oakland. Este cel de-al treilea în ultimele trei zile, după cel din Half Moon Bay, unde au fost uciși șapte oameni, și cel din Monterey Park, unde au murit 11 persoane, iar zece au fost rănite.

Încă un atac armat în SUA FOTO Profimedia

Schimbul de focuri a avut loc pe bulevardul Macarthur, din Oakland, unde polițiștii trimiși la fața locului au găsit mai multe tuburi de cartușe, dar nicio victimă, potrivit CNN , care citează un comunicat de presă al poliției.

În timpul anchetei, ofițerii au aflat că a avut loc un schimb de focuri între mai multe persoane. Ulterior însă, mai multe spitale au început apoi să alerteze poliția, anunțând că mai mulți pacienți cu răni provocate prin împușcare s-au prezentat pentru tratament. Una dintre aceste persoane a decedat ulterior.

Incidentul armat din Oakland este al treilea din California, SUA, în trei zile. Cele șapte persoane rănite erau în stare stabilă, a declarat poliția. Identitatea victimei decedate nu va fi făcută publică până la notificarea familiei.

Alte două atacuri, în ultimele două zile

Alte două atacuri armate au avut loc în ultimele trei zile, la două ferme apropiate una de cealaltă, iar autoritățile din San Francisco spun că par să fie comise de aceeași persoană. Un suspect, de origine asiatică, a fost arestat. Cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața, iar încă una este în stare gravă, potrivit Agerpres.

Acesta a fost cel de-al doilea masacru, care a venit la nici 48 de ore de la primul, în care un trăgător de origine asiatică a ucis 11 persoane într-o sală de dans de lângă Los Angeles. „Mă aflu la spital pentru a mă întâlni cu victimele unei atac armat în masă când sunt chemat pentru a mi se raporta un alt atac armat. De data aceasta la Half Moon Bay. Tragedie după tragedie", a scris democratul pe Twitter. Biroul şerifului din San Mateo a anunțat pe rețelele sociale că agenţii au intervenit după „un atac armat care a făcut mai multe victime” și la scurt timp și arestarea unui suspect.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”