Schiță bizară care îl înfățișează pe Trump la tribunal alături de Isus FOTO

Schiță bizară care îl înfățișează pe Trump la tribunal alături de Isus FOTO

Fostul președinte Donald Trump a distribuit pe rețelele de socializare o schiță ciudată de la tribunal, care îl arată pe acesta la procesul său de fraudă din Manhattan, având lângă el o persoană care arată ca Iisus Hristos.

Schița a fost distribuită de un susținător al lui Trump FOTO Captură

Dom Lucre, un comentator politic pro-Trump cu peste 700.000 de urmăritori pe Twitter, a scris în descrierea imaginii: „Acesta este cel mai fidel portret robot de la tribunal din toate timpurile. Pentru că nimeni nu ar fi putut ajunge atât de departe de unul singur”.

Fostul președinte Donald Trump este acuzat într-un proces civil care a început la New York de supraevaluarea activelor sale pentru a obține împrumuturi bancare în condiții avantajoase.

Trump a redistribuit imaginea pe platforma sa Truth Social fără a face niciun comentariu.

Procuroarea generală din New York Letitia James cere amenzi de cel puțin 250 de milioane de dolari, interdicția permanentă de a mai face afaceri în New York pe numele lui Trump și a fiilor săi, Donald Jr și Eric, precum și o restricție de 5 ani asupra activităților imobiliare comerciale derulate de Donald Trump și compania care îi poartă numele.

Fostul președinte american, favorit la nominalizarea republică pentru cursa prezidențială din 2024, și-a apărat „compania foarte puternică” și evaluările proprietăților despre care a spus că au fost acceptate de bănci care au angajați avocați chiar „mai buni decât avocații mei”.

El denunță procesul intentat în New York pentru fraudă fiscală, ca de altfel și celelalte acțiuni penale deschise împotriva sa, drept „interferență electorală”, în scopul de a-i submina șansele electorale, și vânătoare de vrăjitoare, susținând că nu se face vinovat de acuzațiile aduse.

O instanță de apel a respins săptămâna trecută o cerere a avocaților lui Trump de amânare a procesului.

În motivarea sa, judecătorul Arthur Engoron a spus că Trump a declarat eronat dimensiunea triplexului său Trump Tower, menționând că acesta are 30.000 de metri pătrați și nu 11.000.

„O discrepanță de acest ordin de mărime, de către un dezvoltator imobiliar care își evaluează propriul spațiu de locuit de zeci de ani, nu poate fi considerată decât fraudă”, a scris el.

Procurorii susțin că Trump și firmele sale au „umflat” artificial valoarea activelor cu peste 2 miliarde de dolari în total pentru a obține împrumuturi de sute de milioane de dolari în condiții avantajoase.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?