Școala vieții/Bianca Drăgușanu: „Am prietene cu două-trei facultăți care sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am terminat facultatea, dar am tot ce-mi trebuie”

Școala vieții/Bianca Drăgușanu: „Am prietene cu două-trei facultăți care sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am terminat facultatea, dar am tot ce-mi trebuie”

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a reușit să facă vâlvă cu o nouă declarație controversată.

Vedeta a povestit amănunte inedite din viața sa, stârnind însă mânia internauților cu o afirmație despre românii care au studii universitare.

"Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții.

Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea. Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni", a spus Bianca Drăgușanu.

Podcastul lui Damian Drăghici a avut mare priză la public. Clipul video cu Bianca Drăgușanu și declarațiile sale este in trending pe Youtube și a strâns în doar cîteva zile peste 150 000 de vizualizări.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!