Scoțienii, încântați de Ianis Hagi, care și-a cerut iubita în căsătorie după meciurile naționalei

Scoțienii, încântați de Ianis Hagi, care și-a cerut iubita în căsătorie după meciurile naționalei

La două zile după remiza cu Elveția, 2-2 în preliminariile Euro 2024, Ianis Hagi s-a hotărât să-și ceară iubita în căsătorie. Miercuri, la Paris, într-un cadru romantic, internaționalul român a îngenunchiat în fața Elenei, iar aceasta a spus ”Da!”.

Ianis Hagi și Elena, poveste de dragoste lângă Tour Eiffel. Foto Instagram

Gestul lui Ianis Hagi a fost urmărit de presa română, dar și cea din Scoția, acolo unde mijlocașul evoluează pentru Rangers. Britanicii au reflactat pe larg evenimentul, subliniind romantismul de care a dat dovadă fotbalistul nostru

"Este obișnuit să ofere spectacol, dar cea mai frumoasă prestație de până acum a fost după ce s-a lăsat în genunchi pentru a-și cere partenera în căsătorie. Fotbalistul lui Rangers a distribuit o fotografie cu Turnul Eiffel în fundal, în timp ce a transmis mesajul <Tu. Eu. Noi>, au notat cei de la Glasgowlive, care sunt convinși că Ianis va reveni și mai puternic la formația sa de club : ”Hagi s-a reîntors la forma fizică completă avută înaintea accidentării de lungă durată și este gata să confirme în pre-sezon și să caute să-și asigure un loc de titular în echipa lui Michael Beale".

Reacția Elenei la gestul iubitului său. Foto Instagram

Reacția Elenei la gestul iubitului său. Foto Instagram

O reacție a avut și tatăl fotbalistului, Gică Hagi, care s-a bucurat că fiul său devine mai responsabil după ce a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. "Sunt fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. E un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide", a spus Hagi, la Fotbal Club.

Originară din Constanța, Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din localitatea de la malul Mării Negre. Este aromâncă și provine dintr-o familie extrem de bogată, tatăl fetei fiind un prosper om de afaceri din orașul natal, cu afaceri în imobiliare și agricultură.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?