Scrisoarea de adio tulburătoare a două surori gemene care s-au aruncat de la etajul 3

Scrisoarea de adio tulburătoare a două surori gemene care s-au aruncat de la etajul 3

Una dintre surori, pe nume Leila, a decis să se sinucidă în semn de solidaritate cu sora sa, care spunea că e hărțuită la școală.

Locul unde s-au runcat de la etaj gemenele FOTO: observatornews.ro

În urmă cu câteva zile, a apărut vestea tristă că două fete gemene din Argentina s-au aruncat de la etajul trei al unei clădiri din Sallent (Barcelona), potrivit larazon.es.

Din păcate, una a murit, iar cealaltă a fost spitalizată. În mijlocul acestui eveniment tragic, bunicul fetelor a făcut publică scrisoarea de adio pe care acestea au lăsat-o înainte de a lua această decizie fatală, în care au explicat motivele care le-au determinat să facă acest lucru.

Alana a recunoscut că intenția de a-și lua viața s-a datorat hărțuielilor pe care le suferea la școală, deoarece se simțea băiat. Leila a decis să o însoțească din solidaritate.

Potrivit bunicului gemenelor, amândouă au fost victime ale hărțuirii în orașul în care frecventau școala. Bărbatul s-a declarat șocat de ceea ce s-a întâmplat și a spus că abia a reușit să vorbească cu fiica sa din cauza șocului pe care îl resimțea.

Bunica fetelor a declarat că acestea au fost agresate atât la școală, cât și la liceu, iar discriminarea a pornit de la naționalitatea surorilor și de la identitatea sexuală a uneia dintre ele.

Scrisoarea spune: "M-am săturat să fiu agresat la școală, nu mai suport. Vreau să fiu fericită, dar, evident, voi suferi acest lucru pentru tot restul vieții mele și am decis să nu mai continui", a scris Alana. "Îmi cer scuze tuturor, știți cât de mult o iubesc pe sora mea, am văzut toată hărțuirea pe care o suferă, voi face ceea ce decide ea. O voi însoți oriunde vrea ea", a adăugat Leila.

Mossos a găsit scrisoarea scrisă de mână de gemene în casa familiei, precum și două scaune de pe balcon de pe care acestea s-au aruncat. Anchetatorii analizează aceste scrisori în care fetele explică motivele sinuciderii lor, deși se presupune că aceasta este legată de lipsa de înțelegere a identității sexuale a uneia dintre ele, care dorea să fie băiat și să se numească Ivan, și de sprijinul necondiționat al surorii sale.

După ce incidentul și evoluția anchetei au devenit cunoscute, rudele victimelor au relatat că Leila, geamăna supraviețuitoare, se află într-o stare mai bună. Bunicul a detaliat că nepoata sa are un plămân afectat și că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală la maxilar, dar a subliniat că faptul că se ameliorează este o veste excelentă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

2 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

3 VIDEO Kadîrov și tragi apa...

4 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...

5 VIDEO Cu invitați din Laos și Cuba, „măreața” Rusie s-a afișat cu un singur tanc la parada de la Moscova și cu bocanci pierduți de soldați...