SCURSURILE Rusiei din România atacă din nou! Atenție la partidul fondat de jegul ăla trădător de Dragomir care promovează ROEXIT!

SCURSURILE Rusiei din România atacă din nou! Atenție la partidul fondat de jegul ăla trădător de Dragomir care promovează ROEXIT!

SCURSURILE Rusiei din România atacă din nou! Atenție la partidul fondat de jegul ăla trădător de Dragomir care promovează ROEXIT! Avocatul Dan Chitic promovează ROEXIT, ieșirea României din UE, într-o postare pe Facebook. Chitic este co-fondator al unui partid anti-UE, alături de Daniel Dragomir, fost colonel SRI condamnat penal în primă instanță. Chitic este invitat permanent al Antenei 3 și e promovat constant de Sputnik, organul oficial de propagandă al Federației Ruse, scrie G4Media.ro.

 Chitic a reluat tema ROEXIT, lansată în premieră de colegul de partid Daniel Dragomir, după ce Parlamentul European a votat joi un proiect de regulament care prevede că executivul european poate tăia fondurile UE pentru statele membre care încalcă statul de drept.

”România va putea fi sancționată la propunerea Comisiei Europene pentru presupuse încălcări ale “statului de drept”. Ca și orice altă țară din estul Europei cu politici suveraniste, ca și orice altă țară care îndrăznește sa nu se supună globaliștilor de la Bruxelles!”, a scris Chitic pe pagina lui de Facebook.

”Confruntați cu acest pericol iminent, va propun ca alături de Alianța Națională (PAN) sa ne gândim dacă nu a venit vremea sa cântărim avantajele și dezavantajele rămânerii in UE!
DA! A venit vremea sa ne punem întrebarea: #RoExit?”, a scris Chitic pe contul său de Facebook.

Poziționarea violent anti-UE a devenit o constantă în discursurile unor lideri PSD, al unor invitați de la Antena 3 și România TV, dar și al unor personaje marginale. Prima declinare în public a termenului ROEXIT a fost înregistrată în octombrie 2018, când Daniel Dragomir, condamnat într-un dosar de corupție și unul dintre cei mai vocali adversari ai luptei anti-corupție, a scris pe Facebook despre ieșirea din UE.

 
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...