Scurtă informare despre cum l-a reținut FBI pe prietenul lui Trump. Pentru imbecilii care cred Propaganda PSD

Scurtă informare despre cum l-a reținut FBI pe prietenul lui Trump. Pentru imbecilii care cred Propaganda PSD

Scurtă informare despre cum l-a reținut FBI pe prietenul lui Trump. Pentru imbecilii care cred Propaganda PSD. Roger Stone, „prieten vechi” şi consilier de lungă durată al lui Donald Trump, a fost arestat vineri în ancheta privind Rusia. De precizat că Stone este prieten cu PSD. În 2017, Stone a venit la Bucuresti la invitația unui om de afaceri pe filiera PSD - Dragnea. Surse ale Revistei 22 susțin că omul de afaceri în cauză ar fi Cristian Burci, patronul ziarului „Adevărul”, publicație pentru care a dat și un interviu.

 Intervievat de postul de televiziune ABC, bărbatul de 66 de ani, eliberat pe cauţiune, a criticat condiţiile arestării sale de o echipă de „29 de membri ai SWAT”, trupele de elită americane, „cu arme de atac, mi-au încercuit locuinţa, 17 vehicule în grădină, dintre care două vehicule blindate, un elicopter în aer”.

Roger Stone a fost inculpat vineri în ancheta desfăşurată de procurorul special Robert Mueller asupra suspiciunilor de complicitate între Moscova şi echipa de campanie a lui Donald Trump, pe care el l-a numit un „prieten vechi”.

Acest confident al magnatului imobiliar este acuzat în special că a minţit Congresul în legătură cu schimburile sale cu WikiLeak, organizaţie care a publicat emailuri piratate defavorabile lui Hillary Clinton.

Preşedintele american a comentat printr-o postare pe Twitter condiţiile arestării prietenului său Roger Stone, operaţiune filmată încă înainte de răsăritul zorilor de CNN, spunând că „traficanţii de fiinţe umane sunt mai bine trataţi”.

Roger Stone a obţinut apoi eliberarea sa condiţionată contra plăţii unei cauţiuni de 250.000 de dolari.

Vineri, Roger Stone a spus că va pleda „nevinovat” la acuzaţii, pe care le califică drept „politice”.

Duminică, el a spus că dosarul inculpării sale este „subţire” şi că este „pregătit să se lupte”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski