Se adâncește misterul în jurul atacului asupra unuia dintre patronii Nuba

Se adâncește misterul în jurul atacului asupra unuia dintre patronii Nuba

Patronul clubului Nuba, Jean Sasu, a fost înjunghiat joi de un client chiar în faţa cafenelei sale din Capitală. Individul extrem de periculos şi-ar fi planificat totul în cele mai mici detalii.

Înaintea atacului, ar fi băut la terasa de lux două pahare de whiskey şi în momentul în care Jean Sasu a ieşit din local însoţit de o cumnată s-a năpustit asupra lui şi l-a înjunghiat pe la spate, apoi s-a făcut nevăzut, potrivit observatornews.ro.

Camerele de supraveghere au surprins scene de film în centrul Capitalei. Individul aleargă pe străzile din zona Dorobanţi şi scapă rapid de tot ce îl poate lega de fapta sa. Renunţă la şapcă şi îşi aruncă geaca şi cămaşa. Rămâne în tricou şi domoleşte pasul. Se uită încontinuu în jurul lui, încercând să-şi piardă urma şi să nu atragă atenţia.

Patronul înjunghiat a mărturisit că nu-l cunoaşte pe cel care putea să-l ucidă. Jean Sasu este încă în spital. ”M-am tot gândit, dar nu am pe cine să identific. Din punctul meu de vedere este cam premeditat. Un semn, da, poate să fie!”, spune Jean Sasu, patron Nuba. Mărturiseşte că nu are idee cine poate fi agresorul: ”Sper să îl găsim să îl întrebăm”.

Potrivit sursei citate, individul ar fi un cetăţean albanez care se cazase de două zile la un hotel din zona de nord a Capitalei. Deşi ar fi plătit cu cardul camera, anchetatorii nu au reuşit să pună cap la cap toate informaţiile în timp util, iar agresorul şi-a luat zborul. Ar fi plecat seara trecută de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Istanbul, înainte ca poliţiştii să-l dea în consemn la frontieră.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…