Se albesc milioanele dosite? Daciana Sârbu s-a asociat cu socrul lui Sebastian Ghiță să facă dulciuri!

Se albesc milioanele dosite? Daciana Sârbu s-a asociat cu socrul lui Sebastian Ghiță să facă dulciuri!

Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta și politician , are o firmă de prăjituri. În iulie 2019, Daciana Sârbu l-a cooptat în firmă pe Dumitru Cârstea, socrul lui Sebastian Ghiță, deținător de azil politic la Belgrad.

Conform hotărârii nr. 1 "din data de 30.07.2019 a adunării generale a asociaților MARAMURA CAKES - S.R.L.", s-a decis "Aprobarea primirii în Societate, în calitate de asociat a domnului CÂRSTEA DUMITRU, cetățean român, născut în data de 07.11.1948, în județul Prahova, comuna Băltești, domiciliat în județul Prahova, municipiul Ploiești, bd. Republicii  (...), cu un aport propriu în numerar la capitalul social de 140 lei."

Acționar majoritar și fondator al firmei este Daciana Sârbu. 

Conform presei prahovene (dar și verificărilor Newsweek România la Registrul Comerțului), Dumitru Cârstea este socrul lui Sebastian Ghiță. În decembrie 2018, acesta a și fost invitat la Parchetul General, Secția Specială de Investigare a Magistraților, pentru a da declarații în dosarul deschis la plângerea lui Sebastian Ghiță împotriva Laurei Codruța Kovesi.

"Dumitru Cârstea, socrul lui Sebastian Ghiţă, s-a prezentat, ieri, la Parchetul General, de care aparţine Secţia de anchetă a magistraţilor, pentru a fi audiat după denunţul depus de omul de afaceri contra fostului procuror-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, potrivit Mediafax.
Printre altele, Dumitru Cârstea a precizat: . Întrebat cum percepe familia, cum percep copiii toată această situație și, în consecință, cum e viața de familie în aceste condiții, Dumitru Cârstea a mai declarat: <Cumplită e un termen bun? Pe copii încerci să-i fereşti de televizor şi să le explici că nu are dreptate doamna Kovesi atunci când spune că tatăl lor e mincinos, dovedindu-se că de fapt aceea care minte este doamna în cauză. După legile justiţiei, (Laura Codruţa Kovesi -n.r.) ar trebui să plătească>. La ieşirea de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), întrebat și ce i-a spus Laura Codruţa Kovesi despre diverse dosare atunci când venea la ei acasă, Dumitru Cârstea a răspuns: , potrivit Mediafax.", conform Ziarului Prahova.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

3 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

4 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”