Se CONFIRMĂ! Elena Udrea a fugit în Costa Rica la Alina Bica! Îl așteaptă pe băiatul lui Dragnea?

Se CONFIRMĂ! Elena Udrea a fugit în Costa Rica la Alina Bica! Îl așteaptă pe băiatul lui Dragnea?

Elena Udrea a fugit în Costa Rica la Alina Bica! Îl așteaptă pe băiatul lui Dragnea? Telefonul Elenei Udrea a fost reperat în cursul zilei de vineri pe teritoriul statului Costa Rica, spun surse bine informate. Ea se află de mai multe zile în țara unde a ajuns să profeseze și o altă condamnată celebră, amică a președintelui PSD Liviu Dragnea, Alina Bica. Fosta șefă a DIICOT, condamnată deja, în primă instanță, cu executare, ca și prietena sa, Elena Udrea.

„Oricine poate fi localizat pe bază de pașaport, card, telefon. În cazul doamnei Udrea, unul din cele trei era ieri în Costa Rica„, a scris pe Facebook și jurnalistul Sabin Orcan, cel care a anunţat joi noaptea, tot pe Facebook, că Elena Udrea ar fi plecat din ţară în Costa Rica, unde se află şi fosta şefa a DIICOT, Alina Bica.

Trebuie precizat că avocații fostei fufe de la Cotroceni s-au rezumat la a declara că, în conformitate cu ce le-a spus clienta lor, aceasta s-ar afla la Atena. Însă Elena Udrea n-a infirmat că s-ar putea afla în Costa Rica. Dimpotrivă, cu impertinența-i cunoscută, a scris pe Facebook: „Aşa, şi??? Şi ce dacă «am părăsit ţara»??? Ce vă agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să vă ridicaţi din scutece şi să vă lamentaţi pe net? «Am părăsit ţara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părăsesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine! P.S. Cine chiar ar fi vrut să se ştie unde sunt zilele acestea, putea afla uşor, nu e niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...