Se deschide o nouă porțiune din Autostrada Bucureștiului A0: „luni, 15 aprilie, de la ora 14.00!”

Se deschide o nouă porțiune din Autostrada Bucureștiului A0: „luni, 15 aprilie, de la ora 14.00!”

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, a anunţat deschiderea circulaţiei pe încă 13 kilometri din Autostrada Bucureștiului A0.

Autostrada Bucureștiului A0 FOTO: facebook

Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, a anunțat că luni, 15 aprilie, se deschide o nouă porțiune din Autostrada Bucureștiului A0.

”Circulaţia pe încă 13 km din A 0Sud, între DN 5 şi DN 4 se deschide luni, 15 aprilie, de la ora 14.00!”, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

Încheierea lucrărilor pe încă un segment al lotului 1 (Glina-Vidra) al sectorului de Sud al Autostrăzii de Centură a Capitalei face posibilă circulaţia şi pe cei 6 km din cei 16,3 km ai lotului 2 (Vidra-Bragadiru), finalizaţi la sfârşitul anului trecut.

Directorul CNAIR a precizat că, astfel, se va circula practic pe aproximativ jumătate (23,3 km) din cei 52 de km ai semi-inelului sudic al A0 (între DN6 şi DN4).

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 22:00 – 04:00, circulația rutieră se închide pe Autostrada A0, pe tronsonul kilometric 75 - 84+300 metri., potrivit antena3.ro.

Restricția se impune pentru montarea portalulu i pe breteaua de urcare din DN 5 pe autostradă.

Șoferii care se deplasează pe direcția București – Jilava - Bragadiru și retur vor avea la dispoziție următorul traseu: DN 5 București – Jilava – DNCB – DN 6 Bragadiru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?