„Se desfășoară multiple activități sexuale care deranjează bunăstarea studenților. Sunt strict interzise”

„Se desfășoară multiple activități sexuale care deranjează bunăstarea studenților. Sunt strict interzise”

În căminul P3 din Complexul Studentesc Regie a fost postat un anunt care a starnit numeroase comentarii ironice pe retelele de socializare. Prin anunt li se interzice studentilor „orice forma de activitate sexuala”.

„Incepand cu data de 20.11.2023, orice forma de activitate sexuala in caminul P3 este STRICT interzisa. S-a adus spre atentia administratiei faptul in acest camin se desfasoara multiple activitati sexuale care deranjeaza bunastarea studentilor. Orice suspiciune sau orice dovada a incalcarii acestei reguli trebuie sa fie raportata imediat catre administratie si va avea consecinte grave, fara niciun fel de ezitare, potrivit Art. 52.1 al Regulamentului privind organizarea si functionarea caminului. Este timpul sa intelegeti ca acest loc este destinat studentiei, nu libertinajului!

Suntem un camin studentesc respectabil, nu un bordel. Luati acest anunt ca un avertisment serios si comportati-va corespunzator”, se afirma in anunt, potrivit aktual24.ro .

Pe retelele de socializare au aparut imediat numeroase comentarii ironice:

Camera de camin este asociata, sub aspectul protectiei legale, domiciliului. Nu este treaba nimanui ce fac persoane majoare in cadrul vietii lor intime sau private, cat timp nu deranjeaza linistea publica.

Am stat in P3 in facultate si e peste imaginatia mea ideea de orgie cu studenti de la Automatica.

Asta cu bunastarea e dureroasa… S-o fi facut gratis. Ma gandesc, cum s-or raporta dovezile? Duci prezervativul folosit/plin la administratie? Faci poze ilegale unor umanoizi in exercitiul functiunii? Dubios.

Deranjeaza gandacii si sobolanii


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat