Se destramă Rapidul. Daniel Niculae își dă demisia, iar fanii se tem că pleacă și Dan Șucu

Se destramă Rapidul. Daniel Niculae își dă demisia, iar fanii se tem că pleacă și Dan Șucu

Apele sunt tulburi în Giulești după ce Rapid a pierdut și meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, rămânând cu un singur punct obținut în acest play-off, din 21 posibile. Giuleștenii riscă să fie depășiți și de Sepsi și să termine pe ultimul loc, după ce au intrat ca principalii contracandidați pentru FCSB, de pe locul doi.

Au apus vremurile în care Angelescu, Niculae și Dan Șucu zâmbeau. Foto Rapid 1923

Situația explozivă din sânul giuleștenilor s-a lăsat inițial cu plecarea antrenorului Cristiano Bergodi. Va fi urmată de cea a președintelui, care își va da aproape sigur demisia de la conducerea echipei care visa la titlu. “Daniel Niculae a hotărât ca în această vară să plece de la Rapid, să îşi dea demisia. Nu ştiu dacă va fi întors sau nu va fi întors. A luat o decizie dură, tranşantă, cu câteva zile înaintea meciului cu Craiova.

Plecarea se va produce la vară

După eşecul din Giuleşti se pare că decizia lui este definitivă. Daniel Niculae va pleca din postul de preşedinte al Rapidului, dar la vară. Nu vrea să tulbure apele, să adâncească şi mai mult criza. Nu vrea să tulbure apele acum, dar la finalul sezonului, Daniel Niculae este istorie la Rapid. Este, în primul rând, decizia lui. Nu ştiu dacă domnul Şucu şi domnul Angelescu vor încerca să îl întoarcă .

Dar, Daniel Niculae a luat decizia, le-a spus şi prietenilor apropiaţi, iar din vară nu va mai fi la Rapid. S-a plâns celor din jur că nu mai simte susţinere din partea acţionarilor. Vom vedea ce se va întâmpla, mai sunt încă trei săptămâni, oamenii se mai răzgândesc. Dar acum asta este informaţia. Daniel Niculae se va despărţi de Rapid şi va pleca pe un alt drum. Vedem zilele următoare”, a dezvăluit Horia Ivanovici la Fanatik SuperLiga .

Dan Șucu a început să deranjeze

Jocul prost al formației îl afectează și pe acționarul majoritar Dan Șucu. Acesta nu și-a ascuns dezamăgirea la finalul înfrângerii cu Universitatea Craiova, iar suporterii se tem de ce e mai rău. Actorul de revistă Ioan Mihai, zis „Mache”, primul lider al galeriei vișinii, din 1967 până în 1983, a declarat pentru gsp.ro că patronul ar putea fi tenatat că renunțe la fotbal. „Dan Șucu a început să deranjeze, chiar și prin club. Mai ales după acele declarații din ultima vreme, că «sunt prea mulți băieți buni la ei acasă».

Am văzut aseară ce figură avea Șucu, am văzut-o și pe soția lui și mi-e frică să nu renunțe. Să nu se fi săturat deja. Vine dintr-o altă lume și acum e lovit din toate părțile. Nu știu cât o să mai îndure. A băgat bani mulți, parcă nu l-aș vedea să renunțe, dar totul e posibil în condițiile astea", a declarat Ioan Mihai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi, cum zice omul ăsta?

5 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?