Se ÎNTÂMPLĂ! USR crește cu UN PROCENT pe SĂPTĂMÂNĂ!

Se ÎNTÂMPLĂ! USR crește cu UN PROCENT pe SĂPTĂMÂNĂ!

Se întâmplă fenomenul care va răsturna toate calculele politice și toate estimările sociologice de acum trei luni de zile! În ultima lună USR, partidul creat în jurul lui Nicușor Dan a crescut în sondaje cu câte un procent pe săptămână! Iar tendința evidentă este de dublare a acestei creșteri după ce partidul va anunța că a depus semnăturile necesare participării la alegeri. Sporul este dat de orașe mijlocii și mari din Ardeal.

Alt semnal îngrijorător pentru partidele tradiționale este faptul că USR reușește să scoată din bârlog votanții de tur 2 de la prezidențiale. D-ăia care ies la vot să dea cu parul. 

Și încă ceva, deși PNL și PSD le cer insistent celor care le fac sondajele să țină pe loc USR, să-l combine din interpretări, în următoarele două săptămâni nimeni nu va mai îndrăzni să-l dea sub 12-14 la sută!

Ultimă oră

Nicusor Dan, presedintele USR, a anuntat luni pe contul sau de Facebook ca partidul a strans cele 200.000 de semnaturi cerute de lege pentru ca USR sa poata intra in alegerile parlamentare din 11 decembrie.

El le mai cere sustinatorilor sa stranga inca 20.000 de semnaturi "pentru a evita orice risc" la inscrierea in Biroul Electoral Central.

Anuntul lui Nicusor Dan:

In aceasta dupa-amiaza am ajuns la 200.000 de semnaturi in sediu. MULTUMESC tuturor celor care au semnat si mai ales tuturor celor care au strans semnaturi pentru noi.

Pentru siguranta, va rog sa mai strangem inca 20.000, pentru a evita orice risc la Biroul Electoral Central. Va rog sa continuam sa strangem pana miercuri, iar toate semnaturile pe care le-ati strans sau le veti strange sa fie trimise miercuri ca sa ne ajunga joi. Vineri le vom depune la Biroul Electoral Central.

Va promitem ca ne vom lupta in Parlament ca niciodata sa nu mai fie nevoie de sute de mii de semnaturi pentru candidaturi. Chiar daca, prin dumneavoastra, am reusit sa strangem semnaturile de data asta, ne vom lupta ca accesul cetatenilor la viata publica sa nu mai fie ingradit prin astfel de masuri.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale