Se întâmplă și la case mai mari: Melania Trump, suspectată că și-ar fi "înfrumusețat" parcursul universitar

Se întâmplă și la case mai mari: Melania Trump, suspectată că și-ar fi "înfrumusețat" parcursul universitar

Site-ul internet al Melaniei Trump - soția candidatului republican la alegerile prezidențiale americane - pe care era prezentată biografia acesteia s-a volatilizat, relatează Francetvinfo, citând Huffington Post.

Or, cu câteva zile înainte, mai multe canale media americane emiseseră îndoieli asupra parcursului academic al posibilei viitoare Prime Doamne. Astfel, diploma sa de absolventă de design și arhitectură la Universitatea din Ljubljana (Slovenia), de unde ea este originară, a fost pusă în discuție.

Huffington Post arată că, potrivit unei cărți publicate în acest an, Melania Trump a abandonat universitatea după un an de studii pentru a aborda o carieră de manechin. Înfrumusețarea parcursului Melaniei Trump este "foarte sigur o strategie pusă la punct cu Donald Trump și consilierii săi", precizează această biografie neautorizată a soției lui Trump.

De altfel, întrebată săptămâna trecută despre parcursul universitar al Melaniei Trump, o purtătoare de cuvânt a campaniei miliardarului republican a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Principala interesată s-a apărat pe Twitter joi. Ea justifică dispariția acestui site:"Site-ul internet respectiv a fost creat în 2012 și a fost suprimat pentru că nu reprezintă exact activitățile mele actuale și interesele mele profesionale".

Dispariția site-ului internet al Melaniei Trump intervine după acuzații de plagiat. De fapt, potrivit jurnaliștilor americani, soția candidatului la Casa Albă, care a luat cuvântul la Convenția republicană, a copiat pasaje întregi dintr-un discurs pronunțat de Michelle Obama în 2008.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 Generalul Mujenko, fost șef al Armatei Ucrainei, interviu care dă de gândit la BBC

5 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă