Se întâmplă și la case mai mari: Melania Trump, suspectată că și-ar fi "înfrumusețat" parcursul universitar

Se întâmplă și la case mai mari: Melania Trump, suspectată că și-ar fi "înfrumusețat" parcursul universitar

Site-ul internet al Melaniei Trump - soția candidatului republican la alegerile prezidențiale americane - pe care era prezentată biografia acesteia s-a volatilizat, relatează Francetvinfo, citând Huffington Post.

Or, cu câteva zile înainte, mai multe canale media americane emiseseră îndoieli asupra parcursului academic al posibilei viitoare Prime Doamne. Astfel, diploma sa de absolventă de design și arhitectură la Universitatea din Ljubljana (Slovenia), de unde ea este originară, a fost pusă în discuție.

Huffington Post arată că, potrivit unei cărți publicate în acest an, Melania Trump a abandonat universitatea după un an de studii pentru a aborda o carieră de manechin. Înfrumusețarea parcursului Melaniei Trump este "foarte sigur o strategie pusă la punct cu Donald Trump și consilierii săi", precizează această biografie neautorizată a soției lui Trump.

De altfel, întrebată săptămâna trecută despre parcursul universitar al Melaniei Trump, o purtătoare de cuvânt a campaniei miliardarului republican a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Principala interesată s-a apărat pe Twitter joi. Ea justifică dispariția acestui site:"Site-ul internet respectiv a fost creat în 2012 și a fost suprimat pentru că nu reprezintă exact activitățile mele actuale și interesele mele profesionale".

Dispariția site-ului internet al Melaniei Trump intervine după acuzații de plagiat. De fapt, potrivit jurnaliștilor americani, soția candidatului la Casa Albă, care a luat cuvântul la Convenția republicană, a copiat pasaje întregi dintr-un discurs pronunțat de Michelle Obama în 2008.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…