Se relansează lupta la titlu! Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1, cu doar 6 etape rămase până la finalul sezonului

Se relansează lupta la titlu! Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1, cu doar 6 etape rămase până la finalul sezonului

Cea de-a patra etapă a play-off-ului din acest sezon și rezultatul surprinzător din derby-ul etapei, a făcut ca lupta la titlu să fie mai strânsă ca niciodată.

Foto OrangeSport.ro

3 echipe sunt despărțite doar de 2 puncte în fruntea clasamentului. Așadar, cu doar 6 etape rămase până la final, orice pas făcut greșit de către una din candidatele la titlu, poate face ca situația din clasament să se schimbe radical.

În acest moment, Farul rămâne lider, chiar dacă a reușit o singură victorie în ultimele 3 etape, însă CFR Cluj și FCSB s-au apropiat periculos de lider, fiind despărțite de un singur punct (CFR Cluj), respectiv, 2 puncte (FCSB).

Dacă la finalul sezonului, cele 3 formații încheie la egalitate de puncte, sau Farul termină la egalitate de puncte cu una dintre cele două contra-candidate, atunci formația lui Hagi va avea un avantaj dat de rotunjirea punctelor de care au beneficiat CFR Cluj și FCSB la începutul play-off-ului.

În această rundă, FCSB a relansat lupta la titlu cu o victorie spectaculoasă pe teren propriu împotriva Farului (2-1), în timp ce CFR Cluj a obținut o victorie foarte importantă pe teren propriu cu Sepsi OSK (2-1). În cel de-al treilea meci, Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid (3-1) și încă mai speră la locul 3.

Etapa următoare va fi una spectaculoasă în care liderul ar putea fi schimbat în cazul în care Farul nu reușește să câștige pe teren propriu cu CFR Cluj. FCSB va face deplasarea în Giulești pentru partida cu Rapid, în timp ce Sepsi OSK va primi vizita Universității Craiova.

Clasament Liga 1 Play-off:

1. Farul 39 P
2. CFR Cluj 38 P
3 FCSB 37 P
4. U.Craiova 32 P
5. Rapid 28 P
6. Sepsi 24 P

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...