Se retrag „Piedonii”? De două zile sunt mucles...

Se retrag „Piedonii”? De două zile sunt mucles...

Misterioasa dispariție a candidatului PUSL la primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone: sunt aproape două zile de când nu a mai postat pe rețelele sociale și nu a mai apărut la TV. Ultimele sale apariții pe Facebook și TikTok sunt de sâmbătă, fapt cu totul neobișnuit, el având 2-3 postări pe zi.

Fiul actualului primar al Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone, care ar urma să candideze la primăria Sectorului 5, nu a mai avut nici o postare pe Facebook din 27 aprilie.

O căutare în știrile din presa din România arată că Piedone nu a mai făcut declarații publice de mai multe zile.

La 29 aprilie, Antena 3, care l-a susținut puternic pe actualul primar al Sectorului 5, difuza o știre cu titlul: „Cristian Popescu Piedone, în cădere liberă după intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Generală | Sondaj Avangarde”. Ultima intervenție a lui Piedone la postul de televiziune controlat de Dan Voiculescu a fost la 26 aprilie, când și-a lansat programul la primăria Capitalei, scrie defapt.ro.



Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”