Se rupe căruța? Chireac, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la Dragnea! La Antena 3!

Se rupe căruța? Chireac, atac fără precedent la Dragnea! Bogdan Chirieac, care a sustinut intens PSD in campania electorala, considerat unul dintre oamenii de casă ai Infractorului, afirma acum ca PSD a dus Romania „pe calea Greciei”. El avertizeaza ca tara se indreapta spre un dezastru economic. „Liderul celui mai important partid din Romania, om cu merite incontestabile, isi face al doilea concediu in vara aceasta, trei saptamani in iulie, trei saptamani in august, toate in afara tarii. Toate in conditia in care sunt probleme grave in Romania”, a declarat Chirireac la Antena 3.

”Tara este inchisa, s-a inchis administratia. Mediu privat e obligat sa se inchida cu exceptia turismului. Este a 5-a sau a 6-a vacanta din ianuarie. Este o caracteristica a socialistilor. Domnul Ponta a dat nenumarate zile libere, apoi guvernele au facut punti. Eu nu stiu in lumea asta o tara care sa se ridice fara munca. Probabil e noua formula a succesului.

 
(…) Ne vom bloca. Imi este tot mai clar ca ne ducem pe calea Greciei, cu exceptia fundamentala ca neavand moneda euro nu vom destabiliza Banca Monetara, iar pentru Romania nu se va lupta nimeni.

Se vor duce lucrurile si in Romania. Din nefericire acum lumea nu ne baga in seama pentru ca e la mici si bere, la munte, la mare, dar va veni si acest moment. Pana la urma s-a dansat si pe puntea Titanicului pana in ultimul moment.

Liderul celui mai important partid din Romania, om cu merite incontestabile, isi face al doilea concediu in vara aceasta, trei saptamani in iulie, trei saptamani in august, toate in afara tarii. Toate in conditia in care sunt probleme grave in Romania”, a declarat Chirireac la Antena 3.

Ela tinut sa aduca aminte promisiunile neonorate ale lui Liviu Dragnea.

„In Romania se incalca drepturile omului, sunt abuzuri inimaginabile, administratia e nefunctionala, suntem pe ultimul loc la infrastructura, nu poti mari la infinit salarile bugetarilor in conditia in care mediul privat respira greu, ai mari probleme cu colectarea de taxe. In aceste conditii explicati-mi cum poti pleca doua luni in concediu”, a mai spus Chireac la Antena 3.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …