Se sparge buboiul?/Asociatul fraţilor Tate, audiat la DIICOT/Ăsta îi învăța „școala vieții” pe băieți pentru 500 de lei

Se sparge buboiul?/Asociatul fraţilor Tate, audiat la DIICOT/Ăsta îi învăța „școala vieții” pe băieți pentru 500 de lei

Unul dintre asociaţii fraţilor Tate, Vlad Obu, este audiat, miercuri, de către procurorii DIICOT.

Vlad Cristian Obuzic are 30 de ani și a ajuns, miercuri, la DIICOT, unde este audiat de către procurori în dosarul pe care aceştia îl instrumentează.

Obu nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul instituţiei.

A ajuns celebru în mediul online în urma creării unui cont pe Twitter unde ”răspândea” ideile fraților Andrew și Tristan Tate

Asemenea celor doi, Obu are afaceri în industria videochat. Iar pentru câteva 500 dolari îi educă pe băieţi "şcoala vieţii" şi dispreţul faţă de femei, arată observatornews.

Vlad Obu este unul dintre apropiații fraților Tate. La mai multe adrese ale acestuia au descins procurorii DIICOT joi dimineață. Bărbatul are aceleași pasiuni ca cei doi: mașinile scumpe cu mulți cai putere, băuturile de sute de euro și prezența femeilor frumoase. Bucureşteanul e patron de studio videochat şi luptător de arte marţiale.

Are și mai multe proprietăți de lux. Pe rețelele sociale, exploatează imaginea femeilor din cercul de cunoscuți pentru a câștiga notorietate pe internet. Le pune în ipostaze jignitoare și se laudă cu asta, scrie digi24.ro .

Vlad Obu a fost implicat în scandal după scandal. A intrat în vizorul polițiștilor după ce s-a înregistrat când le cerea unor femei să-și omoare copiii. S-a filmat apoi cum arunca obiecte de la balconul unui apartament din Mamaia.

La fel ca frații Tate, promovează misoginismul. Se folosește de femei și le respinge drepturile pentru a câștiga notorietate în mediul online.

Numai pe TikTok, apropiatul fraților Tate are aproape 44 de mii de urmăritori. Bărbatul are însă și un podcast. La discuțiile urcate apoi pe rețelele sociale, aceștia beau, fumează și au discuții despre scandalurile momentului.

Vlad Obu s-a afișat de mai multe ori pe rețelele sociale cu frații Tate pentru a le arăta celor care îi urmăresc ce viață de lux și fără griji duc.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”