Sebastian Lăzăroiu: Dan Tudorache preferă 20 de ani de închisoare decât să-și toarne binefăcătorii

Sebastian Lăzăroiu: Dan Tudorache preferă 20 de ani de închisoare decât să-și toarne binefăcătorii

Sociologul Sebastian Lăzăroiu susține că noul primar al Sectorului 1 va avea zile grele din cauza fostului primar Dan Tudorache și a „mafioților” din spatele său.

„Poate vă amintiți când vă spuneam, în campania de la locale, că până și Tudorache e speriat de cei care stau în spatele lui.

El pentru ei candida, nu pentru el sau pentru partid. A urmat sceneta cu sacii de voturi, ultima încercare a mafioților de a-și ține păpușa de cârpe în scaunul de la Sectorul 1”, a scris Sebastian Lăzăroiu.

Consultantul politica a amintit că între timp, cu Tudorache s-a întâmplat ce știa și el că urmează să se întâmple, „dar băieții care i-au aruncat și lui două, trei diamante sunt încă acolo și pompează bani grei în presă pentru a-și ține pe linia de plutire contractele veroase.”

„Așa că urmează sceneta cu sacii de gunoi și căinarea cetățenilor nevinovați ai sectorului 1, victimele franțuzoaicei. Va avea viață grea acolo Clotilde Armand. Iar dacă mă intrebați pe mine, Tudorache preferă să ia 20 de ani de închisoare decât să-și toarne binefăcătorii. Acolo măcar are să fie la adăpost”, a scris Sebastian Lăzăroiu.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Foarte interesante amănunte...

5 Noua Eră. Primul pas, de acomodare, a fost făcut...