Sechestrată și umilită în casa unui judecător

Sechestrată și umilită în casa unui judecător

Casa judecătorului Covei a fost scena unui scandal de proporții, ca în filmele cu mafioți: la două săptămâni după ce a născut, nora magistratului a fost sechestrată de fiul infractor, agresată și umilită, relatează Spynews.ro .

EXCLUSIV / Sechestrată și umilită, în casa unui judecător / A fost nevoie de intervenția poliției
  • Fosta iubită a „bombardierului” Iustin Covei a fost sechestrată în casa judecătorului Covei, unde a fost umilită și agresată
  • Medicii legiști au confirmat că tânăra a fost victima unei agresiuni
  • Totul s-a petrecut la doar două săptămâni după ce tânăra a născut

Raluca, tânăra din Craiova care a cerut ordin de protecție împotriva fiului de judecător Iustin Covei, a declarat în fața anchetatorilor că a trăit clipe de groază în casa magistratului. La două săptămâni după ce a adus pe lume un băiețel, tânăra a fost sechestrată în casa judecătorului Covei, fiind deposedată de telefon, pentru a nu suna la 112.
După ce a evadat din casa judecătorului, unde era ținută ostatică de fiul magistratului, Raluca a anunțat poliția, iar la scurt timp a fost emis un ordin de protecție. Din documentele medicale depuse la dosarul penal rezultă că victima lui Iustin Covei a suferit multiple leziuni, ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale.

După ce a fost emis ordinul de protecție, Covei s-a dus peste fosta iubită, ca să o bată, iar procurorii au cerut arestarea sa preventivă. Judecătorii, foști colegi de breaslă ai tatălui lui Iustin Covei, au refuzat, însă, propunerea, dispunând arestul la domiciliul. Culmea, la domiciliul său, Covei are un restaurant cu piscină, așa că, deși nu iese din „curticica” de 3.000 mp, primește sute de musafiri, ca să treacă mai ușor „detenția”.

Raluca, fosta iubită a lui Covei, a cerut ca instanța să stabilească domiciliul copilului la ea acasă, însă fiul de judecător a cerut, la rândul său, custodia exclusivă și, mai mult, a solicitat ca proaspăta mămică să plătească pensie alimentară bebelușului, dacă îi va fi încredințat lui.
Deși nimic nu e imposibil în țara în care toți cetățenii sunt în siguranță și sunt tratați egal în fața legii, e greu de crezut că judecătorii vor lua cu japca bebelușul de lângă mamă, pentru a-l oferi lui Iustin Covei, un infractor cu acte-n regulă și cu patru ani de „coadă”.

Iustin Covei a fost arestat în septembrie 2009, apoi a primit șase ani de închisoare, din care a executat doi. Membrii grupului din care făcea parte Covei - 17 indivizi - au fost acuzaţi de comiterea de fraudă informatică. Procurorii DIICOT au stabilit că inculpaţii au reuşit să sustragă fraudulos aproximativ un milion de euro de la mai multe bancomate din ţară şi din străinătate.
„Cariera” fiului de judecător este, conform presei locale, impresionantă:
Aprilie 2002 - a distrus un autoturism, pentru că nu i-a plăcut faţa şoferului. Dosarul penal a fost soluţionat cu neînceperea urmăririi penale (NUP).
Mai 2003 - a fost prins la volanul unui bolit neînmatriculat şi fără permis de conducere. Soluţia: NUP.
Ianuarie 2004 - a intrat înarmat într-un bar, împreună cu 10 prieteni. Dus la Secţia 3 de Politie, Covei a lovit un subofiţer. A fost condamnat la trei luni de închisoare, cu suspendare şi 12 luni de supraveghere.
Februarie 2004 - a provocat un grav accident rutier, conducând cu viteza excesivă un autoturism neînmatriculat. Soluţia: două luni de detenţie, tot cu suspendare.
Aprilie 2004 - a intrat cu un scuter într-o maşină a Poliţiei. A fost amendat.
Iulie 2004 - a fost ridicat de procurorii DIICOT, din locuinţa bunicilor. Fiul judecătorului Marin Covei a declarat că este nevinovat şi a precizat că anchetatorii au găsit în casă un laborator de prăjituri.
Septembrie 2009 - acuzat de fraudă informatică, condamnat la șase ani, din care a executat doi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa