Secretara unei școli din București a fost prinsă în flagrant, după ce a primit 200 euro pentru mutarea unui elev

Secretara unei școli din București a fost prinsă în flagrant, după ce a primit 200 euro pentru mutarea unui elev

Secretara unei școli din București a fost prinsă în flagrant de trafic de influență, anunță Direcția Generală Anticorupție. Secretara a fost prinsă în flagrant imediat după ce a primit 200 euro de la un martor denunțător, în schimbul aprobării mutării unui elev în cadrul acestei școli.

Părintele a sesizat Direcția Generală Anticorupție “după ce a adresat secretarei solicitarea de mutare a copilului său, iar funcționara, sub pretextul că poate interveni pe lângă factorii de decizie din unitatea de învățământ, a cerut pentru acest serviciu suma de bani menționată”, se arată într-un comunicat de presă. Secretara este sub control judiciar.

Comunicatul integral al Direcției Generale Anticorupție

“Secretara unei școli din București prinsă în flagrant de trafic de influență

Secretara unei școli din București este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, după un flagrant al ofițerilor de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Astfel, la data de 19.09.2019, femeia a fost prinsă în flagrant, imediat după ce a primit suma de 200 euro de la un martor denunțător, în schimbul aprobării mutării unui elev în cadrul acestei școli. Acesta a sesizat situația la D.G.A., după ce a adresat secretarei solicitarea de mutare a copilului său, iar funcționara, sub pretextul că poate interveni pe lângă factorii de decizie din unitatea de învățământ, a cerut pentru acest serviciu suma de bani menționată.

Persoana în cauză este cercetată sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”