Secretarul general al PNL Olt a ajuns la spital, cu mari probleme de respirație, la două zile după ce a refuzat internarea

Secretarul general al PNL Olt a ajuns la spital, cu mari probleme de respirație, la două zile după ce a refuzat internarea

Secretarul general al PNL Olt a ajuns la spital, cu mari probleme de respirație, la două zile după ce a refuzat internarea.

Deși, inițial, după ce a aflat că a fost infectată cu noul coronavirus, secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu, a ales să se trateze acasă, susținând că este asimptomatică și că se simte bine, în cele din urmă a ajuns la spital în stare gravă.

Contactată telefonic de  olt-alert.ro , Ana Maria Ciaușu nu a putut susține o convorbire, spunând că se simte rău.

„Din păcate nu vă pot răspunde la telefon. Starea de sănătate nu îmi permite, sunt internată la Spitalul Slatina. Starea mea s-a stabilizat momentan după un episod traumatizant cu dificultăți mari de respirație, urmează să fac mai multe investigații medicale”, a spus secretarul general al PNL Olt.

Ana Maria Ciaușu a fost diagnosticată cu SARS-CoV-2 luni după-amiază, o dată cu Andreea Ionela Asan, șefa de cancelarie a prefectului de Olt, el însuși confirmat pozitiv duminică seară și internat în spital. De altfel, cele două s-au numărat printre contacții reprezentantului guvernului în județ.

Zeci de infectați cu coronavirus din Olt au fost pierduți între statistici. Care este numărul real al cazurilor

Potrivit unor surse citate de OLT-ALERT.RO, din nou raportarea de la centru s-a bătut, miercuri, cap în cap cu cea locală.  Zeci de persoane din Olt diagnosticate cu coronavirus în ultimele 24 de ore au fost pierdute între statisticile autorităților.

 În vreme ce Grupul de Comunicare Strategică a raportat miercuri 407 persoane infectate de la începutul pandemiei în județ, ceea ce ar însemna 13 confirmări de marți, de la prânz (când au fost anunțate 394 de cazuri), până miercuri, datele oficiale ale Direcției de Sănătate Publică cuprind un total de 435 de oameni infectați și, prin urmare, 41 de confirmări în ultimele 24 de ore, ceea ce este un record.

Nu este pentru prima oară când au loc astfel de diferențe între raportarea autorităților de la București cu cea a Direcției de Sănătate Publică Olt, dar cea de azi este una foarte mare, fiind vorba de 28 de îmbolnăviri de miercuri până marți, care nu se reflectă în statistica Grupului de Comunicare Strategică.

Așa stând lucrurile, dacă „eroarea” va fi îndreptată, joi ar urma să fie anunțat un număr foarte mare de cazuri în Olt.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro