Secretele pe care Paul Burrell vrea să le dezvăluie lui William și Harry, înainte de a fi prea târziu. Fostul valet al prințesei Diana, grav bolnav

Secretele pe care Paul Burrell vrea să le dezvăluie lui William și Harry, înainte de a fi prea târziu. Fostul valet al prințesei Diana, grav bolnav

Fostul majordom al prințesei Dianei, care i-a fost totodată și un prieten de încredere, spune că trebuie să „împartășească secretele ei cu William și Harry”. Paul Burrell se pregătește de o grea operație și se teme că nu mai are prea mult timp la dispoziție.

Paul Burrell i-a fost valed prințeie Diana Foto Getty Images

De asemenea, Paul Burrell crede cu tărie că dezvăluirile sale i-ar putea aduce din nou împreună pe cei doi frați, lucru despre care afirmă cu tărie că Diana și l-ar fi dorit.

Fostul valet al Dianei, dignosticat cu cancer de prostată

Paul Burrell, numit de Diana „stânca” ei, a slujit-o pe prințesă timp de zece ani, până la moartea sa tragică, survenită în urma accidentului din anul 1997. În prezent, spune că simte povara secretelor Dianei, care i-au fost încredințate în anii petrecuți împreună. El a dezvăluit că vrea, mai mult ca niciodată, să le transmită mai departe celor doi fii ai ei „înainte de a fi prea târziu.

Noile declarații ale majordomului au fost făcute în contextul în care a fost diagnosticat cu cancer de prostată și se pregătește pentru operație. Diagnosticul crunt, pe care Burrell l-a dezvăluit luna trecută, a fost ceea ce l-a determinat să creadă că, în curând, nu va mai avea timp pentru a dezvălui adevărul.

În plus, valetul vrea să se implice, pentru a ajuta la repararea relației tensionate dintre cei doi frați.

Astfel, susține că informațiile pe care le are „ar putea aduce băieții înapoi împreună”, lucru pe care Diana „și l-ar fi dorit cu disperare”. A adăugat, de asemenea că regretata prințesă și-ar fi dorit ca fiii ei să rămână „lipiți unul lângă altul pentru tot restul vieții”.

Știu că unele lucruri nu sunt drăguțe, dar dacă părăsesc acest loc și merg pe lumea cealaltă, ei nu vor ști niciodată. Cred că ar trebui să știe. Cred că Diana mi-ar spune: „Paul, trebuie să faci asta o prioritate. Trebuie să mergi să-mi vezi băieții”, a spus Burell pentru The Mirror.

Burrell s-a descris anterior ca fiind „cel mai bun prieten” al Dianei și a susținut că, la rândul ei, prințesa l-a numit „singurul bărbat în care a avut vreodată încredere”.

În prezent, el crede că odată cu primirea diagnosticului, zilele îi sunt numărate.

Împachetam cadouri de Crăciun, întrebându-mă „voi fi aici Crăciunul viitor?”. A trebuit să le spun băieților mei, iar ei mi-au răspuns: «Tata, trebuie să te vedem mai mult»”, a povestit Paul Burrell, citat de Daily Mail .

Cancerul de prostată reprezintă a doua cea mai frecventă formă de cancer la bărbații cu vârsta peste 50 de ani. Boala afectează sistemul reproducător masculin prin infectarea glandei mici, responsabilă de producerea și transportul lichidului seminal.

Paul Burrell și Prințul Harry, la cuțite

De-a lugul anilor însă, relația dintre Harry și fostul valet al mamei sale a fost una extrem de tensionată. Ducele de Sussex îl consideră pe Paul Burrell un impostor, care a muls bani de pe urma morții prințesei Diana”.

Cele mai proaspete astfel de acuzații au fost făcute de Harry în paginile controversatei sale cărți, „Rezervă” . Atacul face referire la volumul publicat de Burell, în anul 2001, intitulat „A Royal Duty ”, care conține o serie de dezvăluiri private.

Dar Burrell a răspuns, luna trecută, la criticile lui Harry, spunând că nu-l mai recunoaște.

L-am întâlnit prima dată în burtica mamei lui. Nu-l recunosc pe tânărul pe care îl văd astăzi. Nu e băiatul pe care l-am cunoscut. Ceea ce văd acum este un prinț furios, petulant și privilegiat, care dă vina pe alții în mod constant și nu își asumă responsabilitatea”, a spus Paul Burell.

Burrell a a mai adăugat faptul că mama lui nu ar fi deloc mândră.

Ea ar fi supărată pe aceste revelații personale, răzbunătoare, care nu îl subminează doar pe Harry, ci și țara lui, familia lui, instituția – de care mama lui era foarte mândră – și moștenirea defunctei sale bunici”, este el de părere.

Totodată, el o vede responsabilă pe Meghan.

Aceasta nu este doar o carte scrisă de Harry… Meghan a avut o influență imensă în această carte. Ea este lângă el și-l domină. Nu-l poți învinovăți doar pe Harry. Trebuie dat vina pe amândoi”, a mai adăugat fostul valet.

În cartea sa de memorii, Harry descrie modul în care a aflat despre cartea majordomului, pe vremea când lucra ca fermier neplătit în Australia. Asta se întâmpla în anul 2003, după ce a părăsit Eton, când avea frageda vârstă de 19 ani.

Mama mea l-a numit odată pe acest majordom un prieten drag și a avut încredere în el. Am făcut și noi. (...) El mulgea bani de pe urma morții ei. Mi-a făcut să fiarbă sângele.”, a scris Harry.

Prințul a afirmat că că voia să zboare acasă pentru a-l „confrunta” pe Burrell, dar Charles și William l-au convins să renunțe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…