„Secretele” României...

„Secretele” României...

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de fotbal din România a activat în forțele speciale de Securitate, pe timpul regimului comunist.

Este vorba despre Gigi Nețoiu, fost acționar la Rocar, Craiova, Dinamo și în momentul actual implicat la FC Voluntari.

Dezvăluirea despre trecutul său a fost făcută de Dumitru Dragomir, care a descris cu lux de amănunte cum, Gigi Nețoiu și Dinel Staicu s-au luat la bătaie la el în birou.

„S-au luat la bătaie. Sânge de sus până jos. Jur, dacă tăiai un porc nu era atât sânge. Nu am văzut în viața mea. Îi spăla Valentin Alexandru cu dușul în cadă. Era în sediul Ligii.

Nețoiu? Securist de bătaie. Te curăță. Nețoiu este ca stânca. Pentru asta a fost antrenat. Precum câinii de luptă. A fost în forțele speciale ale Securității statului. Cu zece se bate. Zece, ține minte ce-ți spun.

Îți pune piciorul aici (n.r. arătând către cap), zici că e balerin. Nețoiu, dacă-ți dă un pumn, mori. N-ai văzut nici prin filme. Păi, Securitatea cum îi pregătea? Când i-a dat vreo cinci-șase pumni ăluia… Doamne-Dumnezeule, n-am văzut în viața mea așa ceva. I-a dat și Dinel, din înghesuiala aia, vreo-două trei. După ce s-au bătut așa, eu l-am luat în brațe pe unul și Valentin (n.r. Valentin Alexandru) pe altul. Dar ei erau plini de sânge”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Gigi Netoiu a fost condamnat la 3 ani si patru luni in Dosarul Transferurilor ilegale de fotbalisti, precum si la plata unui prejudiciu de 400.000 de lei. Pe timpul detenției, el a suferit un infarct.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

4 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

5 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”