SECRETUL alungării Prințului Nicolae: Un copil nedorit de Casa Regală și BĂTĂLIA PENTRU AVERE

SECRETUL alungării Prințului Nicolae: Un copil nedorit de Casa Regală și BĂTĂLIA PENTRU AVERE

Dezmoștenirea și alungarea din țară fără nici o explicație credibilă a Principelui Nicolae, unul dintre cei doi nepoți ai Regelui Mihai, în luna august, a provocat emoție în societatea românească, în special în publicul fidel monarhist, dar nu numai. Nicolae era văzut de mulți ca reprezentând viitorul monarhiei românești.

Nicolae și vărul său primar, Mihai, erau singurii descendenți pe linie masculină ai Regelui Mihai. Acum ambii au fost scoși din jocul succesiunii.

Ce s-a întâmplat în culise, de fapt?  Flux24  prezintă informații exclusive.

S-au scris, spus, multe povești în spațiul public, despre alungarea Principelui Nicolae, dar adevărul pare a fi altul, conform unor surse apropiate Casei Regale a României care au furnizat informații explozive pentru FLUX 24. 

Scandalul care a provocat furia Casei Regale, adică a Principelui Radu și a Principesei Margareta, se referă la o presupusă relație pe care Nicolae a avut-o cu una din colaboratoarele sale din România, Nicoleta Cirjan.

Aceasta este însărcinată și sursele FLUX 24 spun că tatăl ar fi nepotul Regelui Mihai, Nicolae.

În urmă cu o săptămână, FLUX 24 a contact-o pe Nicoleta Cirjan pentru a infirma sau nu informațiile noastre.

Aceasta nu a infirmat informațiile și ca atare FLUX 24 a decis să le facă publice. Nicoleta a lucrat alături de Nicolae în câteva proiecte, printre care turul cu bicicleta al României inițiat de fostul Principe. 

Scandalul a izbucnit cândva prin lunile mai/iunie anul curent atunci când Principesa Margareta și Principele Radu au aflat de relația lui Nicolae cu Nicoleta și de sarcina acesteia.

La aceea vreme, Nicoleta susținea că fătul ar fi băiat. Deja la aceea vreme erau tensiuni din ce în ce mai mari între Nicolae și mătușa și unchiul său. Nicolae avea certuri dese cu cei doi. 

De altfel, el plecase la aceea vreme de la Palatul Elisabeta și se mutase într-o locație în zona de nord a Capitalei. 

În joc nu era numai conducerea Casei Regale, ci mai ales moștenirea Familiei, una estimată de presă și analiștii financiari la cel puțin câteva zeci de milioane de euro.

Conform surselor FLUX 24, Margareta și Radu au fost speriați de perspectiva ca sarcina Nicoletei să dea naștere unui băiat, care ar fi schimbat jocurile de putere din Casa Regală și, mai ales, ar fi pus sub semnul întrebării planul celor doi să conducă Casa în continuare în timp ce Regele este bolnav și exilat în continuare în Elveția, la Aubonne, undeva lângă Lausanne.

Nu în ultimul rând, Principele Radu a simțit că ar putea pierde postura de lider de facto al Casei Regale, mai ales că și Principesa Margareta este bolnavă.

Moștenirea Regelui Mihai a fost însă miza principală. 

Ca urmare, conform surselor FLUX 24, Principesa Margareta și Principele Radu au plecat de urgență în Elveția și i-au prezentat Regelui Mihai un scenariu, cel lansat pe unele surse în media din România: Nicolae e homosexual, face lucruri ciudate, trebuie îndepărtat. 

Iar Regele, care este bătrân și bolnav, a decis să îl dezmoștenească pe nepotul său, Nicolae.

Sursele FLUX 24 afirmă că am asistat la un  joc de putere prin care Radu prin Margareta a încercat să își conserve rolul de lider de facto al Casei Regale și moștenitor al proprietăților Familiei excluzându-i pe toți ceilalți din joc.

Asta după ce cu câteva luni înainte la presiunile lui Margareta și Radu, Regele l-a dezmoștenit și pe celălalt nepot, Mihai, fiul Irinei, condamnată în SUA pentru implicarea în afaceri cu lupte cu cocoși..

Practic, în acest moment, nici unul din nepoții Regelui Mihai nu mai are drept la moștenire și la nici la alte drepturi, iar Casa Regală va fi condusă de Principele Radu, soțul Principesei Margareta.

Între timp s-a aflat că rodul presupusei relații între Nicolae și Nicoleta ar fi o fetiță, care probabil se va naște în ianuarie sau februarie anul viitor.

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune

2 VIDEO Primul atac cu roi de drone al ucrainenilor a dat „daună totală” rușilor

3 Hărțile arată că asistăm la a doua invazie a Ucrainei! / Rusia a masat peste 260.000 de militari pentru a sparge frontul

4 Un articol care chiar merită citit...

5 VIDEO „Cine? Cine e Florin Barbu?” / Rareș Bogdan, declarația zilei