Secretul bucătarului-șef al Germaniei. Cum își pot prelungi cariera jucătorii profesioniști

Secretul bucătarului-șef al Germaniei. Cum își pot prelungi cariera jucătorii profesioniști

Anton Schmaus, bucătarul naționalei Germaniei, spune că din ce în ce mai mulți fotbaliști aleg mese bazate pe plante, iar acest lucru le poate prelungi cariera, la un nivel bun.

Naționala Germaniei. FOTO Getty Images

Anton Schmaus spune că una dintre mesele zilei este 100% formate din plante, pentru toți jucătorii din naționala Germaniei.

„Jucătorii se apucă din ce în ce mai mult de alimentația pe bază de plante. Mulți dintre ei lucrează cu nutriționiști. Jucătorii reduc consumul de carne și pește. În mod normal, ofer cel puțin un fel de mâncare complet pe bază de plante. Pentru micul dejun, există întotdeauna opțiuni vegane. Pentru prânz și cină, există întotdeauna și opțiuni vegane. Inclusiv pastele, care pot fi și vegane, apoi o mulțime de legume și năut. Am o ofertă destul de largă pentru jucători, linte și năut. Există o influență a stilului bucătăriei mediteraneene, așa că cu siguranță vom integra acest lucru în bufetul nostru. Mulți jucători consumă carne și pește timp de 4 zile, pentru ca următoarele 3 să mănânce exclusiv vegan”, a declarat Anton Schmaus.

Bucătarul nemților l-a dat exemplu pe Lionel Messi, spunând că, în ciuda vârstei, argentinianul ar mai putea juca alți câțiva ani la un nivel bun.

„În primul rând, este mult mai bine pentru întregul nostru mediu. Asta e important. Dacă reducem consumul de carne și pește, atunci mediul înconjurător se va îmbunătăți și va fi mai ușor de trăit. Dieta pe bază de plante este mult mai bună pentru organism. Este mai ușor de digerat. Consumul de plante este bun pentru bunăstarea și confortul tău. Acesta este un mare plus. Toată lumea se gândește la viitor. Jucătorii de fotbal sunt modele pentru jucătorii mai tineri și pentru copii. Lionel Messi, dacă începe să mănânce vegan de acum înainte, poate performa la același nivel”, a mai spus Schmaus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...