Secretul din spatele deciziei de la Pro TV/De ce au mutat-o producătorii Vocea României pe Theo Rose cu Horia Brenciu

Secretul din spatele deciziei de la Pro TV/De ce au mutat-o producătorii Vocea României pe Theo Rose cu Horia Brenciu

Horia Brenciu și Theo Rose împart scaunul în cel mai nou sezon Vocea României, care a început vineri, 8 septembrie, pe Pro TV. Anul trecut, artista a făcut echipă cu Smiley, care acum se bucură că are din nou monopolul asupra scaunului roșu. Așa cum s-a observat atât în mediul online cât și pe scenă, Theo și Brenciu formează un cuplu ce pare a fi imbatabil. Se înțeleg din priviri, iar muzica vorbește pentru ei.

Invitată în podcastul „Lucruri Simple”, artista a vorbit puțin despre echipa pe care o fac la celebrul show de talente și a dat de înțeles că mutarea făcută după plecarea lui Denis Roabeș, solistul The Motans, prin alăturarea ei cu Horia Brenciu o pune mai mult în valoare.

Theo Rose, despre revenirea la Vocea României alături de Horia Brenciu

Întrebată de Horia Brenciu dacă se simte împlinită pentru că s-a întors la Vocea României, artista a răspuns: „Cu totul. Nu am nici măcar un regret”.

„Mi se pare fascinant și pare că e ca un făcut că au venit niște voci atât de diferite, atât de speciale. Oamenii or să vadă că în echipa noastră s-au adunat niște voci foarte speciale. Și toți vin din alte zone, toți au avut repere diferite. E exact pe inima mea, e exact așa cum mi-am dorit”, a precizat Theo Rose.

Îndrăgita cântăreață a dezvăluit că echipa de la„Vocea României” se aștepta să iasă o nebunie din unirea lui Horia Brenciu cu Theo Rose, cei doi fiind cunoscuți pentru firile lor exuberante. „Pentru toți cei de acolo, părea că noi doi în combinație vom fi mult prea mult pentru acest show. Că ei știau dinainte că Horia vorbește mult, astalaltă o să ia foc de la Horia, o să facă și ea circ, o să fie zăpăceală. De fapt, nu e deloc așa. Mie mi se pare că asta e cheia”, a mărturisit Theo.

Cum se înțelege Theo Rose cu Horia Brenciu pe scaunul dublu

Artista este de părere că această formulă este una câștigătoare pentru că se completează perfect, deși sunt foarte diferiți. „Singură acolo nu cred că s-ar fi întâmplat lucrurile astea atât de frumos. Asta pentru că fiecare dintre noi și-a creat un anumit tip de relație cu toți cei de acolo. Sunt foarte diferite relațiile pe care noi le avem. Tu îți permiți niște lucruri cu unii dintre ei, pe care eu nu mi le permit, și probabil că asta nu se va întâmpla. Și diferența asta: eu sunt femeie, tu ești bărbat, clar ne raportăm diferit la oameni”, a explicat Theo Rose. „Faptul că tu începi o glumă și îmi dai șansa să o termin și facem tot ce se poate mai bine din gluma aia, sau tu începi o pledoarie și aia mă inspiră și dau și eu mai departe și o facem să fie cea mai convingătoare și să luăm concurentul de cele mai multe ori, că așa s-a întâmplat, asta mi se pare extraordinar. Iar eu în tine regăsesc o figură paternă”, a mai spus artista.

„Eu cred că e o potrivire”

Artista spune că vede în Horia Brenciu aceeași energie pe care o are tatăl ei și că se potrivesc de minune atunci când vine vorba de muzică. „Ai aceeași energie pe care tata o are și știu să răspund la asta. Regăsesc foarte mult din relația mea cu tata în relația mea cu tine”, a subliniat Theo Rose. „Și eu regăsesc foarte mult din relația mea cu fetele mele în ceea ce te privește, iar în momentul de față ai fost partenera mea, ai fost jumătatea mea de scaun, dar în același timp ai fost și fata mea”, a completat Horia Brenciu.

„Eu cred că o potrivire e o potrivire și de aia îi zice potrivire. Noi ne potrivim pentru că vine firesc asta”, a precizat cântăreața. De asemenea, Theo este de părere că ea și Horia se potrivesc și pentru că le place același gen de muzică. „În spectrul ăsta muzical noi avem foarte multe lucruri în comun. Ne place muzica, nu toată, de același fel, dar reacționăm, în genere, la același lucru”, a spus cântăreața. La rândul lui, Horia Brenciu a dezvăluit că, la repetițiile pentru Vocea României, el a avut încredere totală în Theo Rose. „Atunci când e vorba de muzică, noi nu trebuie să vorbim. Și chiar când am repetat cu anumiți concurenți și cu anumite melodii, nici nu mai trebuia să știu cine e bun și cine nu”, a relatat și simpaticul artist.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?