Secretul lui Djokovici, dezvăluit de americani: Cum își menține sănătatea la 35 de ani

Secretul lui Djokovici, dezvăluit de americani: Cum își menține sănătatea la 35 de ani

Prestigiosul „Washington Post“ a subliniat faptul că Djokovici e un etalon al sănătății la o vârstă la care mulți alți sportivi de top se pregătesc de retragere.

Novak Djokovici a câștigat bătălia cu vârsta, fiind extrem de atent cu pregătirea sa fizică.

Câștigând Australian Open, sârbul tocmai și-a întărit candidatura la titlul de cel mai bun jucător de tenis al tuturor timpurilor. La 35 de ani, Djokovici a câștigat lupta cu vârsta. Extrem de atent cu dieta sa, practicant de yoga și meticulos în ceea ce privește rutina sa de refacere, Djokovici a reușit să-și îmbunătățeasca, în mod constant, condiția fizică“, a scris sursa citată.

Întărind ideea că Djokovici e ajutat de un fizic de invidiat, Goran Ivanisevici (51 de ani) a insistat că alți jucători ar fi renunțat la Australian Open, dacă ar fi suferit de o accidentare, precum cea care l-a lovit pe Nole, înaintea turneului. La Melbourne, Novak a jucat toate partidele cu coapsa bandajată.

După rezultatele RMN-ului, hai să nu spun 100%, dar 97% dintre jucătorii din circuit s-ar fi retras (n.r. – de la Australian Open). El (n.r. – Novak Djokovici) vine de pe altă planetă, e dintr-o altă specie! Creierul lui funcționează diferit. Făcea 77 de terapii pe zi. Devine din ce în ce mai nebun (n.r. - râde). N-are limite în nebunia sa, în sensul pozitiv, mă refer. Tipul e incredibil, nu știu cum să-l descriu. Nu mă așteptam să câștige. Am crezut că am văzut totul în tenis, dar asta chiar m-a șocat“, a spus Ivanisevici despre elevul său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro