Secretul tenului lui Kate Middleton. Prințesa care pare că întinerește

Secretul tenului lui Kate Middleton. Prințesa care pare că întinerește

La 41 de ani, tenul lui Kate Middleton arată cel puţin regal! Iar pe lânga asta, parca întinereşte pe zi ce trece. Asta o confirmă şi experţii care au explicat pentru express.co.uk cum reuşeşte prinţesa să se menţină atât de bine.

Kate Middleton FOTO Getty Images

Tonusul pielii și textura netedă ar putea fi obținute prin aplicarea zilnică a produselor care conţin acizi.

„Acidul glicolic este marele netezitor al pielii, deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafață, dar ajută și la păstrarea hidratării, sau retinolul resurfacing, care ajută procesul natural de anti-îmbătrânire al pielii, oferind astfel, un aspect proaspăt și luminos al feței.

Nu în ultimul rând, în rutina lui Kate există probabil o sursă de colagen. Până la 40 de ani, hidratarea, remodelarea și liftingul pielii, nivelurile de colagen și elastină au tedinţa să scadă rapid. Astfel, este esenţială utilizarea unei creme hidratante zilnice care ajută la mărirea volumului și stimulează nivelul de hidratare", a declarat Diane Ackers, pentru express.co.uk.

image

Citiți întregul articol în Click.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?