Secretul tocăniței care nu îngrașă. Strategia cu care nu dai greș: ține de foame și aduce energie

Secretul tocăniței care nu îngrașă. Strategia cu care nu dai greș: ține de foame și aduce energie

Delicioasă, dar și periculoasă pentru siluetă. Tocanița, un preparat gustos și hrănitor, nu va mai fi o problemă pentru siluetă. Există o rețetă care nu îngrașă. Secretul este dezvăluit de un nutriționist și expert în fitness.

Tocănița cu multe legume și carne slabă ajută la menținerea greutății corporale FOTO Shutterstock

Toamna este anotimpul perfect pentru tocănițe delicioase, un aliment îndrăgit pentru aromele bogate și savuroase. Aceste tocănițe de toamnă încorporează adesea o varietate de ingrediente de sezon, cum ar fi rădăcinoase, cereale consistente și surse de proteine ​​slabe, făcându-le nu numai gustoase, ci și o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își greutatea sau să slăbească.

Kim Abbage Hart , specialist certificat în nutriție de fitness și antrenor personal, a precizat, pentru Yahoo Life , care sunt modurile prin care putem modifica tocana copioasă de toamnă pentru a-și maximiza beneficiile pentru pierderea în greutate. Hart a explicat că includerea bucăților slabe de friptură și creșterea conținutului de legume este cheia pentru o tocană hrănitoare.

De obicei, acestea includ ingrediente precum dovleac, morcovi, cartofi dulci, și diverse tipuri de fasole, rezultând un fel de mâncare consistent și aromat. Pentru a face mâncarea și mai prietenoasă cu pierderea în greutate, încorporarea bucăților slabe de friptură și creșterea conținutului de legume poate fi o strategie câștigătoare.

Este esențial să faceți câteva ajustări strategice. Optați pentru bucăți slabe de friptură. În plus, creșterea conținutului de legume este esențială. Includeți o varietate de legume fără amidon, cum ar fi morcovi, țelină, ardei gras, spanac, kale și dovlecel pentru a adăuga atât aromă, cât și vitamine”, afirmă Hart.

"Proteinele ajută la menținerea masei musculare"

Aceasta spune că aceste ajustări minore aduse rețetei contribuie la pierderea în greutate în diferite moduri distincte. „Bucățile slabe de friptură și utilizarea proteinelor din leguminoase au un conținut mai scăzut de grăsimi, ceea ce reduce aportul total de calorii. Proteinele ajută la menținerea masei musculare, promovând în același timp o senzație de sațietate, ceea ce poate preveni aportul excesiv de calorii. Inclusiv carbohidrații complecși sănătoși, cum ar fi cartofii dulci oferă energie susținută, ajutând să vă mențineți sătul pentru perioade mai lungi.”

Aceste sfaturi sunt o modalitate simplă, dar d elicioasă și hrănitoare de a savura aromele toamnei, ținând cont de obiectivele de sănătate și fitness.

Optând pentru carne slabă, acordând importanță legumelor și selectând carbohidrați sănătoși, puteți crea o tocană copioasă, care nu numai că îți îmbie papilele gustative, ci și te apropie de obiectivele tale de pierdere în greutate.

Este necesar să selectați bucăți slabe de friptură, cum ar fi mușchiul, tăind excesul de grăsime pentru a menține tocanita mai scăzută în calorii și grăsimi saturate. Includeți o abundență de legume, cum ar fi varză, spanac și morcovi, pentru un plus de nutriție și fibre.

În plus, utilizarea bulionului cu conținut scăzut de sodiu și reducerea la minimum a utilizării sosurilor grele poate ajuta la menținerea unei cantități reduse de calorii. Aceste alegeri nu numai că oferă mai multe fibre și nutrienți, dar asigură și o eliberare mai lentă de energie, ajutându-vă să vă simțiți sătui mai mult timp, ceea ce ajută la pierderea în greutate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?