Sector 3: Cerere de finanţare prin PNRR pentru o hartă cu lucrări în derulare şi 44 de staţii de încărcare electrice

Sector 3: Cerere de finanţare prin PNRR pentru o hartă cu lucrări în derulare şi 44 de staţii de încărcare electrice

Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat o cerere de finanţare din programul PNRR pentru un proiect care va cuprinde un sistem integrat de informaţii publice, dar şi amplasarea a 44 de staţii de încărcare electrice a cărui valoare maximă eligibilă se ridică la 10,3 milioane de lei exclusiv TVA, potrivit unui comunicat al autorităţii locale transmis, marţi, AGERPRES.

Cetăţenii vor găsi în harta unică informaţii despre reţele edilitare, lucrările în desfăşurare, spaţiile verzi sau alte date importante despre Sectorul 3.

"Aplicaţia informatică de tip GIS va permite accesarea în timp real a bazelor de date cu referinţă geografică, oferind astfel o exploatare optimă a datelor, în scopul obţinerii unei hărţi inteligente, care să satisfacă pe deplin cerinţele existente ale utilizatorului. Dacă baza de date este completată cu date economice, juridice şi descriptive, PUZ, PUG etc., devine unul dintre cele mai importante sisteme informaţionale la dispoziţia autorităţii", arată hotărârea Consiliului Local. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...