SECU' veghează! Antonescu plătește DATORII la Măgureanu în LAUDE la M.Munteanu!

Vă mai aduceți aminte de denunțurile de la DNA care vizează șmecheria familiei Antonescu pentru apartamentul de lux cumpărat la juma de preț de la familia Măgureanu? Cine s-a cerut astăzi la microfoane, cu gurița plină de „emoții pozitive” la adresa prietenului lui V.Măgureanu, adică M.Munteanu? Crinuț.

Antonescu a declarat marţi la Parlament că Marian Munteanu, candidatul PNL pentru Primăria Bucureşti, este "unul din personajele importante ale României postcomuniste" şi că trebuie cunoscut proiectul său pentru Capitală.

"Cred că este foarte important de cunoscut proiectul acestui om care, place sau nu place unora, este unul din personajele importante ale României postcomuniste. (...) Eu l-am întâlnit cred o singură dată pe domnul Munteanu, acum 15 ani, l-am urmărit aşa cum l-au urmărit toţi contemporanii din prezenţele mediatice, atâtea câte au fost. Pentru mine, figura sa este legată de un timp şi de un loc care sunt şi pentru mine esenţiale, vitale, adică de Piaţa Universităţii 1990. Evident că în sensul acesta încerc o anumită emoţie, o emoţie pozitivă văzându-l revenit în actualitatea politică", a arătat Antonescu.

Referitor la candidatura lui Marian Munteanu, fostul lider PNL a spus că că are "neplăcerea" să constate că nimeni nu întreabă care este proiectul său pentru bucureşteni şi că se insistă pe discuţii "pseudoistorice".

"Este o desemnare, este o candidatură, este un om, o personalitate în legătură cu care eu, aşa cum constat, am neplăcerea să văd că nu stă nimeni să asculte sau nu vine nimeni să-l întrebe despre ceea ce e esenţial, totuşi, programul, proiectul pe care domnia sa îl oferă bucureştenilor şi se fac tot felul de discuţii istorice, mai degrabă pseudoistorice despre chestiuni de acum 20-25 de ani", a susţinut Crin Antonescu. 

De asemenea, el a precizat că va renunţa la calitatea de membru de partid doar dacă se întâmplă ceva care să-l "scandalizeze", dar că este "exclusă" revenirea sa pe scena politică.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

5 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există