SECU' veghează! Antonescu plătește DATORII la Măgureanu în LAUDE la M.Munteanu!

Vă mai aduceți aminte de denunțurile de la DNA care vizează șmecheria familiei Antonescu pentru apartamentul de lux cumpărat la juma de preț de la familia Măgureanu? Cine s-a cerut astăzi la microfoane, cu gurița plină de „emoții pozitive” la adresa prietenului lui V.Măgureanu, adică M.Munteanu? Crinuț.

Antonescu a declarat marţi la Parlament că Marian Munteanu, candidatul PNL pentru Primăria Bucureşti, este "unul din personajele importante ale României postcomuniste" şi că trebuie cunoscut proiectul său pentru Capitală.

"Cred că este foarte important de cunoscut proiectul acestui om care, place sau nu place unora, este unul din personajele importante ale României postcomuniste. (...) Eu l-am întâlnit cred o singură dată pe domnul Munteanu, acum 15 ani, l-am urmărit aşa cum l-au urmărit toţi contemporanii din prezenţele mediatice, atâtea câte au fost. Pentru mine, figura sa este legată de un timp şi de un loc care sunt şi pentru mine esenţiale, vitale, adică de Piaţa Universităţii 1990. Evident că în sensul acesta încerc o anumită emoţie, o emoţie pozitivă văzându-l revenit în actualitatea politică", a arătat Antonescu.

Referitor la candidatura lui Marian Munteanu, fostul lider PNL a spus că că are "neplăcerea" să constate că nimeni nu întreabă care este proiectul său pentru bucureşteni şi că se insistă pe discuţii "pseudoistorice".

"Este o desemnare, este o candidatură, este un om, o personalitate în legătură cu care eu, aşa cum constat, am neplăcerea să văd că nu stă nimeni să asculte sau nu vine nimeni să-l întrebe despre ceea ce e esenţial, totuşi, programul, proiectul pe care domnia sa îl oferă bucureştenilor şi se fac tot felul de discuţii istorice, mai degrabă pseudoistorice despre chestiuni de acum 20-25 de ani", a susţinut Crin Antonescu. 

De asemenea, el a precizat că va renunţa la calitatea de membru de partid doar dacă se întâmplă ceva care să-l "scandalizeze", dar că este "exclusă" revenirea sa pe scena politică.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 BREAKING Acord istoric în UE! Pachet de ajutor de 500 de miliarde de euro!

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă