Ședință CSAT. Situația de securitate din Marea Neagra, printre subiecte

Ședință CSAT. Situația de securitate din Marea Neagra, printre subiecte

Consiliul Suprem de Apărare a Țării se reunește astăzi, la Palatul Cotroceni, începând cu ora 10:00, sub conducerea președintelui Klaus Iohannis. Printre subiecte se află și situația de securitate din regiunea Mării Negre.

Klaus Iohannis a convocat astăzi o ședință a CSAT FOTO: Presidency

Potrivit Administrației Prezidențiale, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului sunt incluse subiecte referitoare la evoluțiile privind situația de securitate din Regiunea Mării Negre, în contextul agresiunii Rusiei asupra Ucrainei și a intervențiilor externe asupra procesului democratic din Republica Moldova.

De asemenea, în cadrul Consiliului Suprem de Apărare a Țării se va analiza și concepția dezvoltării aviației militare române.

În comunicatul transmis de Administrația Prezidențială se arată că „în cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…