Ședință cu scântei la Rapid. Conducerea a luat primele măsuri după umilința cu CFR Cluj. Cine pleacă din Giulești

Ședință cu scântei la Rapid. Conducerea a luat primele măsuri după umilința cu CFR Cluj. Cine pleacă din Giulești

Rapid a ajuns la 3 partide pierdute în startul play-off-ului, ultima dintre ele, 1-4 cu CFR Cluj, punându-i pe jar pe șefii clubului. După o ședință convocată de urgență, antrenorului Cristiano Bergodi i s-a mai dat o șansă, urmând ca acesta să plece la finalul sezonului în caz că nu își va îndeplini obiectivul: un loc pe podium și calificarea în cupele europene.

Cristiano Bergodi a primit credit din partea conducerii. Foto Sportpictures

Victime au picat doi jucători, considerați principalii vinovați, deși cam toți au avut evoluții lamentabile în ultima vreme. Adus de la FCSB pentru a întări mijlocul terenului, Damjan Djokovic a dezamăgit și nu va mai continua în Giulești și sezonul viitor. Conform Fanatik, Rapid îi va rezilia contratul mijlocașului croat, deși acesta expira în 2025. Djokovic a fost criticat, pentru că în luna ianuarie, când l-au adus la echipă, acesta era văzut drept următorul lider al echipei, după Săpunaru.

Daniel Niculae preia atribuțiile de director sportiv

Nici Alexandru Albu nu va continua la Rapid. Acestuia nu i se va mai prelungi contractul care expiră la finalul acestui sezon. Motivul este că mijlocașul nu a arătat după episodul escapadei de la Iași că merită să continue în Giulești.

Dan Șucu și Victor Angelescu, cei doi acționari ai Rapidului, i-au cerut președintelui Daniel Niculae să se implice mai mult la echipă, urmând să preia și atribuțiile de director sportiv. Asta pentru a fi mai aproape de echipă, pentru a îmbunătăți atmosfera, dar și pentru a-l ține sub observație pe antrenorul Cristiano Bergodi. Astfel, la finalul stagiunii, el va face un raport în urma căruia se va decide cine va continua din vară la Rapid.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat