Șeful Corpului de Control din Ministerul Sănătății, confirmat pozitiv cu COVID-19/Nelu Tătaru: Rezultatul testului meu este negativ, nu stau în izolare. Domnul Dina este asimptomatic

Șeful Corpului de Control din Ministerul Sănătății, confirmat pozitiv cu COVID-19/Nelu Tătaru: Rezultatul testului meu este negativ, nu stau în izolare. Domnul Dina este asimptomatic

Nelu Tătaru a confirmat că șeful Corpului de Control din Ministerul Sănătății, Constantin Dina, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și susține că nu a avut contact direct cu acesta:

”Nu am avut un contact direct cu persoana respectiv. Rezultatul este negativ, se vor repeta testele. Ancheta epidemiologică va evidenția, este în curs. Ne-am organizat activitatea astfel încât să se poată lucra de acasă. A început dezinsecția încă de dimineață, 24 de ore va rămâne zona liberă. Domnul Dina avea deplasări și la Constanța, acolo unde locuiește și unde este un mic focar și e posibil de acolo. Domnul Dina este asimptomatic (…) Nu am de ce să stau momentan în izolare”, a declarat Nelu Tătaru, la Digi24.

Constantin Dina (44 de ani) a fost șeful Direcției de Sănătate Publică din Constanța și Director General de Control și Antifraudă din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Constantin Dina a fost numit șef al Corpului de Control din Ministerul Sănătății în 2014, de către ministrul Nicolae Bănicioiu, în 2017 s-a întors la conducerea DSP Constanța, pentru ca în cele din urmă să revină la funcția din minister. Dina a fost decorat în 2019, de către președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sanitar.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...