Șeful echipei de securitate a lui Zelenski și presupusa lui sosie un sex-simbol pe Tik Tok

Șeful echipei de securitate a lui Zelenski și presupusa lui sosie un sex-simbol pe Tik Tok

Maksim Doneț, șeful echipei de securitate a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a devenit peste noapte o celebritate pe Tik Tok, unde milioane de utilizatori urmăresc și distribuie videoclipuri cu el în acțiune, relatează Daily Star.

Macsim Doneț (dreapta) este șeful echipei de securitate a lui Zelenski din 2019 FOTO via Daily Star

Bărbatul ce apare în aproape fiecare fotografie stând în tăcere în spatele lui Zelenski a devenit în chip surprinzător un sex-simbol, având un număr uriaș de urmăritori pe rețelele de socializare, deși el însuși nu postează nimic.

Maksim Doneț, șeful echipei de securitate a președintelui ucrainean Zelenski îl însoțește peste tot, apărând uneori în aceleași haine în culori militare ca și șeful său cu deosebirea că el este puternic înarmat.

„Sosia” lui Zelenski

Faptul că apare atât de des în fundalul fotografiilor oficiale ale lui Zelenski i-a făcut pe unii adepți ai teoriei conspirației să devină convinși că este în realitate un fel de sosie a președintelui, mai degrabă decât garda sa de corp.

Doneț are grijă și de siguranța unor vizitatori de marcă, cum ar fi președintele american Joe Biden și fostul premier britanic Boris Johnson.

Andri Iermak, șeful biroului prezidențial, a povestit pentru Newsweek cum la finalul întrevederii cu Zelenski, în cadrul primei vizite la Kiev, Johnson și-a exprimat dorința de a se plimba pe străzile capitalei ucrainene.

„[Zelenski] s-a întors atunci către șeful securității și i-a spus că domnul Johnson ar dori să se plimbe prin Kiev. La care [Doneț] a răspuns: «Ei bine, lăsați-l pe domnul Johnson să se plimbe»”, a relatat oficialul ucrainean.

Doneț, în vârstă de 44 de ani, este obișnuit cu cerințele imprevizibile ale șefului său, după cum a confirmat Iuliia Mendel, fostul secretar de presă al lui Zelenski.

„Președintele este o persoană foarte flexibilă, de multe ori vrea să-și schimbe planurile. Așadar, pentru Doneț este întotdeauna o provocare. El se descurcă, iar acest lucru arată că este foarte devotat și foarte profesionist”.

O celebritate pe Tik Tok

Totuși, nu atât profesionalismul său, cât aerul său de amenințare tăcută - sugerând că este la înălțimea oricărei amenințări care ar putea apărea - i-a adus milioane de admiratori pe TikTok.

El face parte din echipa lui Zelenski din 2019, și a fost alături de acesta din primele zile ale invaziei ruse în Ucraina, când o echipă a fost trimisă în Kiev pentru a „decapita” conducerea ucraineană Totodată, l-a însoțit pe președintele ucrainean în vizitele sumbre ale orașelor din care rușii s-au retras - lăsând în urmă dovezi macabre ale crimelor de război.

Este un loc periculos oriunde s-ar duce. Amenințarea este semnificativă peste tot... Dacă nu ești flexibil, din păcate, nu vei fi foarte bun la locul de muncă”, spune specialistul britanic în protecție de corp Simon Newton.

Doneț are și studii, nu este o simplă gardă de corp.

Ziarul New Voice of Ukraine relatează că este absolvent al Universității Naționale de Economie Vadim Getman și își folosește puținul timp liber studiind pentru o diplomă în drept la Universitatea din Kiev.

Ziarul bielorus Nașa Niva relatează că Doneț este căsătorit și este devotat soției sale, Natalia, și fiului lor, Matvei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”