Şeful Poliţiei Locale din Bacău, cercetat penal după ce a urcat băut la volan şi a produs un accident

Şeful Poliţiei Locale din Bacău, cercetat penal după ce a urcat băut la volan şi a produs un accident

Şeful Poliţiei Locale din municipiul Bacău, Constantin Florin Ene, este cercetat penal după ce a urcat băut la volanul maşinii de serviciu şi a produs un accident rutier.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, Cătălina Creţu, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 16,00, pe Calea Moineşti din municipiul Bacău. Bărbatul de 50 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă.

În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că şeful Poliţiei Locale era băut, rezultând o concentraţie de 1,03 mg/l alcool în aerul expirat.

"Au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului", a afirmat Creţu. AGERPRES/(A - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?