Șeful Serviciului Imigrări din Galați a murit într-un accident. Mașina în care se afla cu soția și copilul, lovită de un șofer ucrainean

Șeful Serviciului Imigrări din Galați a murit într-un accident. Mașina în care se afla cu soția și copilul, lovită de un șofer ucrainean

Șeful Serviciului Imigrări Galați, comisarul șef Ciprian Șimu, a murit într-un accident rutier în Ialomița. Acesta conducea mașina personală, în care se mai aflau soția și copilul său, când a fost lovit de camionul unui ucrainean.

Victimele au fost transportate de urgență la spital FOTO: Arhivă Adevărul

Potrivit primelor informații, autoturismul în care se afla comisarul și familia acestuia a fost lovit de un camion, în zona localității Iazu din județul Ialomița. Camionul era condus de un cetățean ucrainean, care a intrat pe contrasens. Se pare că acesta ar fi adormit la volan.

În urma impactului puternic, cele două autovehicule ar fi fost proiectate în afara părții carosabile.

Comisarul șef Ciprian Șimu (41 ani) a fost transportat de urgență la spital, însă nu a supraviețuit, rănile fiind extrem de grave. La spital au ajuns și soția și fiica acestuia. Din păcate, soția este grav rănită. Copilul are doar câteva leziuni minore.

Polițiștii din Ialomița au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

O mașină a lovit o stație de autobuz

O mașină a lovit o stație de autobuz de pe DN 25, din comuna Lerești, apoi s-a răsturnat de mai multe ori lovind și un autoturism parcat. Accidentul a avut loc vineri, 4 noiembrie, în județul Galați.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 07:22, pe DN25, în interiorul localității Liești.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un tânăr de 21 ani din comuna Liești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați spre municipiul Tecuci, s-a angajat în depășirea unui camion. Șoferul a pierdut controlul direcției de mers, astfel că autoturismul a părăsit șoseaua, s-a lovit de o stație de autobuz și s-a răsturnat de mai multe ori, ajungând în dreptul unui imobil unde a lovit un alt autoturism parcat.

Șoferul și pasagerul, ambii în vârstă de 21 de ani, nu au fot răniți.

„Atât conducătorul auto, cât și un pasager bărbat de aceeași vârstă, nu au suferit nicio vătămare corporală. Amândoi purtau centurile de siguranță în timpul evenimentului rutier. Centura de siguranță salvează vieți”, a transmis Poliția Galați.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au luat măsura reținerii permisului de conducere auto pentru o perioadă de 90 de zile pentru depășire neregulamentară și a fost aplicată o sancțiune contravențională de 1.305 lei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...