Şeful SGG, Ion Moraru, din nou la DNA în Dosarul ,,Şpagă la semnătură''

Şeful SGG, Ion Moraru, din nou la DNA în Dosarul ,,Şpagă la semnătură''

Şeful Secretariatului General al Guvernului, Ion Moraru, s-a prezentat din nou, luni dimineaţă, la sediul DNA, pentru audieri în Dosarul  ,,Şpagă la semnătură''. Cu geanta plină de documente.

Potrivit unor surselor noastre, procurorii DNA vor audia în calitate de martori, în perioada următoare, aproximativ 40 de foști miniștri, secretari de stat și înalți funcționari din Guvern sau cele patru ministere implicate direct în anchetă (Educației, Administrației și Internelor, Tehnologia Informației și Secretariatul General al Guvernului). Procurorul de caz va fi cel care va decide ordinea în care se vor face audierile și cine vor fi cei audiați. Printre cei care vor fi chemați la audieri sunt însă și oameni de afaceri locali sau reprezentanți ai firmelor care au primit contractele. Până în prezent au fost audiați fostul și actualul șef al SGG, Eugen Bejinariu și Ion Moraru, de două ori, și avocatul Doru-Cătălin Boștină.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990