Şeful Wagner, înregistrare cu mercenarii săi care ar fi fost filmată în centrul Bahmutului

Şeful Wagner, înregistrare cu mercenarii săi care ar fi fost filmată în centrul Bahmutului

Şeful grupului rus de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a postat joi o înregistrare video în care pot fi văzuţi combatanţi ai săi luptând într-o zonă despre care el susţine că este aproape de centrul oraşului Bahmut.

Gruparea Wagner este vârful de lance al ofensivei ruse asupra oraşului ucrainean Bahmut, a cărui populaţie se cifra înainte de război la circa 75.000, şi în ultimele luni a avansat încet dar constant în suburbiile acestui oraş, punând în pericol liniile de aprovizionare ucrainene, scrie Agerpres.

Într-o postare pe Telegram, serviciul de presă al lui Prigojin îl citează pe acesta spunând: "Flăcăii se distrează, filmează. Ei au adus asta din Bahmut în această dimineaţă, practic din centrul oraşului".

Gruparea Wagner susține că a înfrânt armata ucraineană din apropierea Bahmutului FOTO Profimedia

În înregistrarea video se poate vedea cum bărbaţi în uniformă înalţă un steag al grupării Wagner deasupra unei clădiri cu mai multe etaje pe jumătate distrusă.

Unul dintre bărbaţi este arătat dansând şi ţinând în mână o chitară, referire la numele neoficial al membrilor grupării Wagner , "muzicanţii".

Forţele ucrainene au raportat mai devreme joi că îşi menţin poziţiile la Bahmut, dar că sunt atacate constant de trupele ruse, care caută să-şi proclame prima lor victorie majoră după mai mult de o jumătate de an.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro