Seism în California: ''Totul pare a fi sub control'' (Trump)

Seism în California: ''Totul pare a fi sub control'' (Trump)

Risc Seismic

Preşedintele american, Donald Trump, a afirmat joi că situaţia este "sub control" în sudul Californiei, zguduită de un seism cu magnitudinea 6,4, transmite AFP.

"Am fost informat pe deplin despre seismul din sudul Californiei. Totul pare a fi sub control", a scris pe Twitter liderul de la Casa Albă.

Acest cutremur este cel mai puternic care a lovit după 1999 această regiune situată la circa 240 de kilometri nord-est de Los Angeles, dar nu a provocat victime sau pagube materiale, potrivit primelor bilanţuri disponibile.

Epicentrul seismului a fost localizat în apropiere de oraşul Ridgecrest, în regiunea Searles Valley, iar adâncimea sa a fost evaluată la doar 10,7 km, ceea ce a amplificat efectul, a precizat Institutul de studii geologice din SUA (USGS).

Cutremurul, care s-a produs la orele 17,33 GMT, a durat câteva secunde şi a fost urmat de mai multe replici dintre care două cu magnitudinea 4,6, potrivit USGS.AGERPRES

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 De citit...

5 Răsturnare de situație? „Habar n-aveau de unde au luat ingredientele” / Avocatul Simonei Halep atacă Quantum Nutrition Inc: „Tribunalul de la Londra a d…