Selecţionata feminină a României la tenis de masă, decorată de preşedintele Iohannis

Selecţionata feminină a României la tenis de masă, decorată de preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de decorare a antrenorului Viorel Filimon şi a sportivelor Irina Ciobanu, Adina Mihaela Diaconu, Daniela Dodean Monteiro, Elizabeta Samara şi Bernadette Cynthia Szocs pentru rezultatele obţinute la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Nantes.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în semn de "apreciere pentru rezultatele importante obţinute la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Nantes, Republica Franceză - 2019, pentru dăruirea şi spiritul de fairplay prin care au promovat valorile sportului de performanţă şi imaginea României în lume", şeful statului a conferit: Ordinul "Meritul Sportiv" Clasa a III-a, cu două barete, antrenorului Viorel Filimon şi Ordinul "Meritul Sportiv" Clasa a III-a sportivelor Irina Ciobanu, Adina Mihaela Diaconu, Daniela Dodean Monteiro, Elizabeta Samara şi Bernadette Cynthia Szocs.

Selecţionata feminină a României a cucerit medaliile de aur la Campionatele Europene de tenis de masă pe echipe de la Nantes (Franţa) după ce a învins Portugalia.

România şi-a trecut în palmares al cincilea său titlu continental, după cele din 1992, 2002, 2005 şi 2017.

Echipa antrenată de Viorel Filimon a reuşit să se impună în minimum de meciuri în faţa Portugaliei, punctele fiind aduse de Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro şi de Elizabeta Samara. Din lotul României la competiţia de la Nantes au mai făcut parte Adina Diaconu şi Irina Ciobanu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

2 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

3 Scandal sexual online cu Cristina Pucean, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești

4 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

5 De ce SUA s-au înșelat atât de mult în privința competenței armatei ruse. Bilanțul experților militari