Selly a fost implicat într-un accident rutier. Fanii vloggerului au surprins momentul după impact și imaginile au devenit virale pe internet

Selly a fost implicat într-un accident rutier. Fanii vloggerului au surprins momentul după impact și imaginile au devenit virale pe internet

Cunoscutul vlogger Selly a fost implicat într-un nou accident. Fanii acestuia au surprins momentul imediat după accident și au distribuit imaginile pe rețelele de socializare.

FOTO Facebook/Selly

Imaginile s-au viralizat rapid, iar vloggerul a revenit cu explicații legat de ce s-a întâmplat. Se pare că de această dată el a fost vinovat de producerea accidentului.

Selly le-a povestit fanilor cum a avut loc accidentul. El se deplasa într-o coloană de mașini și nu a fost atent la autovehiculul din față, așa că nu a putut frâna la timp.

”Încă unul băieți, încă unul. Pe față nu o lovisem până acum, numai pe laterale, pe spate… Na, îmi cer mii de euro scuze. Chiar nu am vrut. Era o coloană de mașini, s-a oprit brusc, eu nu am mai oprit”, a spus Selly, relatează Libertatea .

De-a lungul timpului Selly a mai avut câteva accidente, nu foarte grave, în urma cărora și-a avariat mașina. El le-a povestit fanilor că și-a lovit mașina, nu că a fost vorba de un accident. A catalogat incidentul ca fiind "cel mai stupid, penal accident din lume".

Selly a lansat recent cel mai nou proiect, filmul „Romina VTM”, care a fost mediatizat în toată presa după incidentele care au avut loc în mai multe săli de cinema. Acesta este unul din proiectele la care vloggerul a afirmat că a lucrat foarte mult, dar a recunoscut că nu este unul din cele mai bune filme. De asemenea, a spus că nu este interesat să facă artă, ci bani.

„N-am făcut niciodată eu de la A la Z un film. Când am fost întrebat dacă vreau să mă alături echipei de producători, intenția mea a fost să fac un produs marketabil. Unde mă pricep și chiar pot să spun că mă pricep este la marketing. Consultându-mă și cu ceilalți, m-am ocupat de distribuția filmului, din punct de vedere al popularității, al relevanței”, a spus Selly în podcastul lui Gojira.

Din distribuția filmului „Romina VTM” fac parte Nicole Cherry, Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean, Rareș Mariș, Costel Biju și Tzancă Uraganu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!